İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

DÜNYANIN EN İYİ İNTERNET TABANLI ONLİNE İŞ PLATFORMU

nilsude

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:harika:arkadaşlar ben bu işi yapıyorum gerçekten para kazandıran bir sistem ne kadar çok uğraşırsan o kadar kazanıyorsun size de tavsiye ediyorum..

Online İş Platformumuzda Yeteneğiniz doğrultusunda 20 Farklı Görev arasından size en uygun görevi seçerek bizimle beraber çalışmaya başlayabilirsiniz.

İlk etapta Ayda 500 TL ile 2500 TL arası gibi Ciddi Gelirlere çok kısa bir süre içerisinde ulaşabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken Günde 2-3 Saatinizi Sistemden almış olduğunuz göreve düzenli bir biçimde ayırarak görevinizi yerine getirerek Çalışmak ve emek harcamak.

Tekrar belirtmek istiyorum ÜRÜN SATIŞI ,ÜRÜN TANITIMI ,HER AY ÜRÜN ALMA ZORUNLULUĞU ,İKNA ETME KABİLİYETİ ,ÜYE BULMA DERDİ
gibi durumlar ONLİNE İŞ PLATFORMUMUZDA KESİNLİKLE YOKTUR ! ( Farklı İşlerle Lütfen Karıştırmayın ):harika:

Bilgilendirme videomuzu izlemek ve daha ayrıntılı bilgi almak için aşağıdaki link üzerindeki formu doldurarak ulaşabilirsiniz.

http://mikiurl.com/r/iq11yb

favoriturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aldığınız ödeme var ise belgeli olarak sisteme eklermisiniz. Tamamen hayal ürünü siteler vakit kaybı :) 30 TL ödeyip cd alacaksınız sonrasında sizi işleme alacaklar :) sahibinden.com,a bile ilan vermişler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.