İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Dünyanın en iyi webmaster forumları

ServetBey

0
Onaylı Üye
Katılım
17 Aralık 2018
Mesajlar
159
Reaction score
38
Bir web sayfası açmaya karar verdiğinizde, her şeyi parayla almanız gerekiyor. Ancak forum siteleri özellikle de webmaster forumları sayesinde birçok şeye ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz. vu yüzden sizler için dünyanın en iyi webmaster forumlarını inceledik. İçinde iyinet olmasa da Google web forumlarından başlayarak en iyiler listesini belirledik.

İstediğiniz web sitesi oluşturma ve ne tür bir programlama dili kullanmanız gerektiği hakkında da pek çok bilgi edinebilirsiniz . Ayrıca, ihtiyaçlarınızın tam olarak ne olacağından emin değilseniz veya sunucu yapılandırmalarınızda sorun yaşıyorsanız, göstermek üzere olduğum gibi forumlar size gerçek hayat kurtarıcı olabilir. Web barındırma ve bu forumlardan daha çok nasıl yararlanabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için daha iyi bir yer yoktur.

Siteniz hakkında geri bildirim almak için bu forumları kullanabilirsiniz. Ama ben dalıyorum. Hem yeni başlayanlara hem de zaten yeterince tecrübesi olan profesyonellere uygun en iyi forumlara bakalım. Daha fazla uzatmadan, hadi aşağı inelim!

Google Web Yöneticisi Merkezi
SEO kullanıyorsanız ve web sitelerini nasıl optimize edeceğinize dair harika bir bilgi kaynağı arıyorsanız, gitmeniz gereken yer burasıdır. Bu, Google çalışanlarının yanıtlarını alabileceğiniz Google'ın resmi forumudur. Arama motoru pazarlaması konusunda yeniyseniz, bu forum SEO ile ilgili her şeyi öğrenmek için harika bir yerdir. Bu foruma mesaj yazmak için sadece bir gmail hesabına ihtiyacınız var! Ek web yöneticisi yardımı ve Google araçları için burayı tıklayabilirsiniz.

Web Yöneticisi Dünyası
Web Yöneticisi Dünyası, bu konudaki en eski forumlardan biridir. 1999'da, SEO çağından önce, çoğu web sitesinin düz HTML ve GIF resimleriyle kurulduğu bir tarihte kurulmuştur. Bugün hala Google SEO, web barındırma, sosyal medya, web geliştirme ve çok daha fazlası hakkında çok şey öğrenebileceğiniz en aktif web yöneticisi forumlarından biridir. Yeni başlayanlar için bu forum harika, ancak daha gelişmiş webmasterlar da burada yerlerini bulacaklar.

Web Hosting Konuşması
Web Hosting Talk, onbinlerce kullanıcı arasında oldukça popülerdir ve yaklaşık bir ila iki binin sürekli çevrimiçi olması. Belirli bir barındırma hizmeti hakkında sormak ve mümkün olduğunca çabuk cevap almak için mükemmel bir yer. Web Hosting Talk'un ayrıca belirli problemler ve konularla ilgili ziyaret edebileceğiniz sayısız alt forumu vardır. Ayrıca, web sitenizin verimli bir şekilde çalışması için ne tür özelliklere ve özelliklere ihtiyaç duyacağınızdan emin değilseniz, kullanıcılara da bu konuda soru sorabilirsiniz.

SitePoint Forumları
SitePoint, kalkınan web geliştiricilere ve hemen bir web sitesi başlatmak isteyen herkese hizmet edecek mükemmel öğrenme kaynaklarıyla doludur. Herhangi bir zamanda yaklaşık iki ila üç bin çevrimiçi üyeye sahipler, bu nedenle burada da hızlı yanıtlar bekleyebilirsiniz. Sunucu yapılandırmaları, çevrimiçi reklamcılık ve web tasarımı ve ihtiyaç duyabileceğiniz her şey için çeşitli forumları var. Başınızı belirli kavramların etrafına sarmanıza yardımcı olacak ve web sitenizi yayınlamak ve uzmanlardan geri bildirim almak için kullanabileceğiniz birçok alt forum vardır.

Dijital Nokta Forumlar
Web sitenizin pazarlamasını ve SEO bilginizi bir üst seviyeye çıkarmak istiyorsanız, bu foruma devam edin. Çok sayıda yararlı bilgi ve yıllar boyunca edindikleri deneyimi paylaşmak isteyen birçok pazarlama uzmanı ve SEO'su vardır. Web sitenizi optimize etmek ve bunun için daha fazla trafik kazanmak için en iyi teknikleri bulmada size yardımcı olabilirler.

Dev Shed Forumlar
Dev Shed Forumlar binlerce ineğin üstüne binlerce ev sahipliği yapmaktadır. Programlama ipuçlarını ve bilgilerini bulmak için mükemmel bir yer. Çoğunlukla yardımcı olurlar ve programlama problemlerinizde yolunuzu bulmaya çalışırken kesinlikle yardım sağlayacaktır. Dahası, bu forum veritabanı yönetimi, programlama, sunucu kurulumu ve kaybolması kolay olan diğer teknik beceriler konusunda uzmanlaşmıştır. Bunu üstesinden gelmek için, pek çok önde gelen geliştiricinin yardım edebileceği sağlam web tasarım forumları da vardır.

WJunctions
WJunction ayrıca binlerce aktif kullanıcısı olan oldukça sağlam bir forumdur. Webmaster tartışmalarının, SEO ve pazarlamanın yanı sıra, burada kripto para birimi, çevrimiçi para kazanma, oyun, teknoloji ve diğer genel tartışmalarla ilgili konuları da bulacaksınız.

İster deneyimli bir web yöneticisi, ister yeni başlayan bir acemi olun, WJunction'da ihtiyacınız olan bilgiyi bulacaksınız.

V7N Forumları
V7N, SEO, çevrimiçi pazarlama, bloglama, web tasarımı, fotoğrafçılık, web barındırma ve etki alanı adları söz konusu olduğunda bir başka büyük bilgi kaynağıdır. Burada, e-ticaret, müşteri ile ilgili şeyler ve daha fazlası gibi çevrimiçi işletmeler hakkında tartışmalar için ayrı bir bölüm bulacaksınız.

Ayrı bir forum, yeni GDPR mevzuatı dahil olmak üzere telif hakkı, ticari markalar ve internet hukuku gibi yasal konulara ayrılmıştır.

Belirli bir görev için birisini işe almak veya SEO'ya ihtiyacınız varsa, kopya veya başka bir ilgili servisi kopyalamak istiyorsanız, pazar bölümüne bir göz atabilirsiniz. Burada ayrıca etki alanları, web siteleri ve diğer hizmetleri satın alıp satabilirsiniz.

Savaşçı Forumu
Warrior Forum, pazarlama forumları ve pazar yerleri arasında en iyi oyuncu. İşinizde ve dijital pazarlamada oyununuzu nasıl geliştirebileceğinize dair çok sayıda değerli gönderi ve sayısız ipucu sunar. Bu web sitesini kullanmanın en dikkat çekici yararı, çok hızlı ve iyi bilgilendirilmiş yayınlar ve yanıtlar almanızdır. Öyleyse neden kendin de gerçek bir savaşçı haline gelmiyorsun?

SEO Sohbeti
SEO Chat, profesyonellerin ve yeni başlayanların, web sitelerinin SEO'larını geliştirmelerine yardımcı olabilecek faydalı bilgiler toplamak için olağanüstü bir yerdir. Burada, birçok forum ve diğer forumlara bağlantıların yanı sıra birçok değerli endüstri makalesi bulabilirsiniz. Ayrıca seçkin bir topluluğa katılacak ve gerçekten ilham verici fikirler toplayacaksınız.

Kötü Ateş
Wicked Fire, web üzerindeki en gelişmiş çevrimiçi pazarlama forumlarından biridir. Yeni başlayanlar için inanılmaz derecede zor olabilir, ancak bir acemi değilseniz, kesinlikle doğru yerdesiniz gibi hissedeceksiniz. Sadece tartışmalara atlayın ve şirketinizi tanıtmanın yeni yollarını öğrenin.

Siyah Şapka Dünyası
Black Hat World, göz atabileceğiniz en büyük webmaster forumu, seo ve çevrimiçi pazarlama topluluklarından biridir. Her ne kadar bu forum geçmişte popüler olmuş olsa da, siyah şapka SEO'ya adanmış bir forum olmakla birlikte, SEO'nun doğru şekilde nasıl yapılacağı hakkında okunaklı tonlarca bilgi bulabilirsiniz. Web yöneticilerine adanmış dünyanın en büyük forumlarından biri olarak hemen dalmalı ve ne bulduğunuzu görmelisiniz.

SEO Mastering
SEO mastering bir SEO forumudur, sade ve basit. Aylık 87.000'den fazla aktif kullanıcısı var, bu yüzden harika bir bilgi kaynağı. Kolayca SEO ile ilgili tüm sorulara hızlı bir şekilde cevap alabilirsiniz.

eWebDiscussion
eWebDiscussion, yetkili web yöneticilerinden yararlı yanıtlar almak için harika bir yerdir. Kaydolduktan sonra, alan uzmanlarından becerilerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olmaktan memnuniyet duyacak birçok öneri alacaksınız.

Ozzu
Özzu'nun aylık yaklaşık 170.000 kullanıcısı olan büyük bir internet pazarlamacıları topluluğu var. Bu forumdan profesyonel yardım, araçlar ve bol miktarda kaynak alabilirsiniz. Ayrıca, çevrimiçi kullanıcılardan aldığınız yanıtlar, bu alanda karşılaşacağınız çoğu sorunu çözmenize yardımcı olacaktır.

Webicy
Webicy, web yöneticilerine adanmış bir tartışma forumudur. En iyi uygulamalarını paylaşan ve pazarlama sonrası soruları paylaşan 100.000'den fazla aktif üyeye sahiptir. Çevrimiçi pazarlama becerilerinizi bir üst düzeye çıkarmak istiyorsanız, Webicy olması gereken yerdir.

WebMasterServe
Genel olarak web mastering, SEM ve SEO veya Internet pazarlaması ile ilgilenen diğer kişilerle iletişime geçin. Ayrıca programlama, web tasarımı, içerik pazarlaması ile ilgili birçok kaynak ve tartışma bulabilirsiniz. Ayrıca, başvurabileceğiniz iş ilanları bile var.

Reddit SEO
Reddit SEO, devam eden pek çok uğraşı olan bir kredidir. Her zaman rütbe almaya çalışan ve konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olan diğer kişilerle katılabilir ve tanışabilirsiniz. Ayrıca SEO için yeni iseniz başlamak için oldukça sağlam bir yer.

SEO Mülteci
SEO Mültecisinin arama motoru optimizasyonu ile ilgili tartışmaları var; nasıl organik trafik kazanabiliyorsunuz ve markanızı nasıl büyütüyorsunuz? İnternet pazarlama konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak ve size yardım edebilecek bazı bilgili kişilerle tanışmak için harika bir yer.

Web Master Forumları
İsim daha kapsamlı olamazdı. Web sitenizi kurmanıza ve çalıştırmanıza ya da pazarlamanıza yardımcı olacak BT kaynakları arıyorsanız, burada bulabilirsiniz. Ayrıca, BT ile ilgili konular hakkında çok sayıda tartışma bulabilirsiniz. Her üye SEO dünyası hakkında güncel bilgilere erişebilir. Ayrıca birçok inceleme, bağlı kuruluş programı, barındırma hizmeti ve web yöneticisi hizmetlerini inceleyebilirsiniz.
 

Pire-Ferhat

0
Onaylı Üye
Katılım
2 Aralık 2004
Mesajlar
401
Reaction score
19
Bilmediğim çok forum sitesi varmış. İngilizcesi olanlar için kullanımı gayet kolay olur da bizim için biraz zor gibi. Yine de yeniliklerden haberdar olmak için tek tek incelemenizi öneririm.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst