Arkadaşlar aklıma takılan bir soru var geçen gün bir domain aldım vede domain geçmişine bakınca temmuz 2006 da düşmüş olduğunu ve daha önceden 3 sn vs. kullanıldığını gördüm bu domain google aramalarında banlımıdır nerden anlıyabilirim yada banlısa domain düşünce ban kalkar mı ?
en son 13 Ocak 2007 07:11:59 GMT tarihinde google bot siteye ugraş
domaini 7 ocakta aldım...
domain temmuz da düşmüş düşmeden önce pr ı 2 miş
daha önce onlarca site kurdum ama bunu gibi olmadı hepsi en geç 3 günde indexlendiler ( en azından anasayfa)
copy + paste ile açtığım siteyi bile indexlettim ama bu sitesi ne yaptısam indexlemiyor site özgün içerik yani copy paste değil 9.500 sayfa var şimdi sitemap yaptım o'nu da koydum domain yeni diye 10 tane pr 1-2-3-4 domainlerden backlink aldım ama fayda etmedi
önerilerinizi bekliyorum...
en son 13 Ocak 2007 07:11:59 GMT tarihinde google bot siteye ugraş
domaini 7 ocakta aldım...
domain temmuz da düşmüş düşmeden önce pr ı 2 miş
daha önce onlarca site kurdum ama bunu gibi olmadı hepsi en geç 3 günde indexlendiler ( en azından anasayfa)
copy + paste ile açtığım siteyi bile indexlettim ama bu sitesi ne yaptısam indexlemiyor site özgün içerik yani copy paste değil 9.500 sayfa var şimdi sitemap yaptım o'nu da koydum domain yeni diye 10 tane pr 1-2-3-4 domainlerden backlink aldım ama fayda etmedi
önerilerinizi bekliyorum...