İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

düştü düştü derken durum kötüü

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaşalr ya bu google reklamalrında ve tıklamalar + kazançlarda düşüş var sizce nedne olabilir. yeni cıkan reklam degilde normal reklamalrdaki kazançlar düştü nedne olabilir.

reklam vernelerin azalmasımı yoksa reklamalr satfalarda gerekli içerik bulamdıgı içinmi

P

Parae

Misafir
evet tıklama oranı yarı yarıya düştü kazançta aynı şekilde ..

yolte

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bendede çok fazla bir atış var, bu dengesizlik şaşırtıcı

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla sürekli değişiyor. bir yükseliyor bir artıyor. şu sıralar normal seğirinde devam ediyor adsense

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burada önemli faktör tıklamasa sayısı değil. Tıklama başına ödenen rakam.
Bu konuda Permissiona katılıyorum. Tık başına ücret azaldı.
Sanırım Adword kullanıcıları baktılar tıklama başı yüksek ödeme yapsalarda, düşük ödeme yapsalarda reklamlarına tıklanıyor. Bence bir çok reklam veren artık tık başı düşük ödemeleri seçiyor. eee biz webmasterlar nasıl fazla kazanırız, hangi kelimerle ilgili reklamları çıkartırız derken, reklam verenlerde boş durmuyor. Onlarda en düşük ücretle en fazla ziyaretçiyi yakalamaya çalışıyorlar:)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
katılmamak elde degil dogru fiyatı düşürdüler ben 75 tıkalmay 38$ aldıgmı biliyorum ama şimdi 210 tıklamaya 8 $ varmı böle iş yaa

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim sitemde reklamlar aynı, tıklama sayısı genelde 3-5 eksik yada 3-5 fazla ama ortalama aynı.
Ancak aylardan beri ilk defa bu ay günlük 100 $ ın altını gördüm:(

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet aynen öyle önceden daha yüksekti tık fiyatları. şimdi baya bi düştü 300 tıka 22 $ alırken şimdi 400 tıka 17 $ almak gibi bi örnek vereyim.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Valla kafaniza kus sey yapsa iyinet ten bileceksiniz. :)

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
muhahahahhaaa +100000000

admincim gozunu hit burumesin senin de ya biraz yavas ol neyine yetmedi eski hitlerin

dun piyango cekildi bana cikmadi dedim ki iyinet admini yuzunden sanirim puhahahha muhahahhaha

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
baba maşallah günlük 100 dolar getiren site ne olaki?

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AkrepList' Alıntı:
aa evet o 100 u bende birden merak ettim ama ay demek istedi sanirim gibime geldi
:)
ay değil, günlük 100 $ ın altına düşmeye başladı bu ay.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw ozelden bir citlatsan sunu cok merak ettim resmen takla atiyom burda max 19 dolari gecemedim gunde o kadar gosterime ragmen 30 bin gosterim ortalama

Cahil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
AkrepList' Alıntı:
yaw ozelden bir citlatsan sunu cok merak ettim resmen takla atiyom burda max 19 dolari gecemedim gunde o kadar gosterime ragmen 30 bin gosterim ortalama
Arkadaşlar daha önceki mesajlarımda da yazmıştım. Ben siteye kodları koydum, başka hiç bir şey yapmadım. Günlük 500 $ a da çıktığım oldu.
Ancak günlük gösterimim 180.000 - 200.000 arasında , günlük tıklamalarda 1000 - 2500 arası değişiyor.
Sanırım bu kadar gösterimi ve tıklamayı yakalayan herkez günlük bir kaç yüz $ yapabilir.
Not : Ziyaretçiler popup ile veya hile yolu ile gelen ziyaretçiler değildir. Gerçek ve kendi istekleri ile gelen ziyaretçilerdir.

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Cahil' Alıntı:
Arkadaşlar daha önceki mesajlarımda da yazmıştım. Ben siteye kodları koydum, başka hiç bir şey yapmadım. Günlük 500 $ a da çıktığım oldu.
Ancak günlük gösterimim 180.000 - 200.000 arasında , günlük tıklamalarda 1000 - 2500 arası değişiyor.
Sanırım bu kadar gösterimi ve tıklamayı yakalayan herkez günlük bir kaç yüz $ yapabilir.
Not : Ziyaretçiler popup ile veya hile yolu ile gelen ziyaretçiler değildir. Gerçek ve kendi istekleri ile gelen ziyaretçilerdir.
Dogrudur, gunluk 200-300 tiklama ile 40-50 USD yapabiliyorum Turkce - Sozluk sitesi ile. 1000-2000 olsa ne olur artik :D Masallah, Allah daha cogunu versin hepimize. Buna da sukur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.