İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Düşüşe Karşı Birleşme

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
ne olacak şimdi google efendinin kaprisine mi kalacak herşey. Nerdeyse ölüme çare bulmuş insanlık bunun hiçmi çaresi yok..
Eğer türkçe bir proje ise eksik düşünüyorsun, iyi bir şey yaptığında adsense ihtiyaç duymazsın, seni reklam ajanslarından ararlar.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Hem yerli hem yabancı. Yerlide tivanın dediği gibi reklam ajansları var, güzel birşey de reklam satmakta problem yaşanmaz. Yabancı ciddi siteler için de yine bir sürü opsiyon var. Kaldı ki cpclerin hepsi tükense bile affilate sistemleri var, ne kadar doğru datalar veriliyor bilmiyorum ama CJ'deki affiliate sistemlerinin ortalama dağıttıkları komisyonlar, uzun süre ortalamada cpc'nin 10-20 katı.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Onu bunu bilmem ama google çıkıp televizyona veya dergilere reklam verirse oracıkta biter. Onun yerine bi kaç adam görevlendirecek onlarda kapı kapı dolaşıp şirketlere tanıtım yapacak , eğer böyle bişey yapılırsa 3-4 kat artmassa kızın bana

riseofthemachines

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence zamanla alakalı 3-4 sene once cpm 1 dolar lık sponsorlar olduğu zaman millet sevinirdi ..Gelişmeyle beraber milletin beklentisi de yükseldi ...Eskiden millet dial up paramı çıkarayım yeter derdi şimdi olaya bir iş gibi bakmaya başladı ...Bence bi 5 sene sonra da burada bulunan kişiler şirketleşecek ...Her şey zaman ve gelişmeyle alakalı ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5