İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

düzgün bir sayaç

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşlar bana düzgün bir sayaç veren site adresi verebilirmisiniz...

doğru sayan..

şu an sitemdeki sayaç günlerdir 10010 u gösteriyor günde 10 falan artıyor.

fakat akreplistten bugün gelen tekil:780
weblistemden:886
türkelit:233
sitetanitimi:757

şu an saat 15:30

daha googleı arama motorlarını direk gelenleri saymıyorum...

toplam: 2633 eğer bi düzenleme yaparsak günlük tekil 3500-4000 civarı

benim sayaç günde 10ar 10ar artıyor bunu çözemiyorum... acaba sayaç sayamıyormu:) bi baksanız teşk...

M

malatyasporlu

Misafir
unutmadan sizin kullandığınız olursa iyi olur...

T

The_Best

Misafir
6-7 ay önce kullanıyordum ama artık kendi sayacımı kendim yapıyorum. Güzel bir sayaçtır o yüzden tavsiye ettim.

tHm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Her sayacın sayma şekli ve o andaki query sorgulaması farklıdır. Dolayısı ile %100 başarılı bir sayaç olabileceğini düşünüyorum. Fakat yabancı sayaç servislerini özellik açısından diğer sayaçlara tercih edebilirsiniz. Örnek verecek olursak,

www.nedstatbasic.net
www.litestats.com
www.deepmetrix.com

...

Başarılar.

W

Whiteen

Misafir
Malatyasporlu kardeşim ben kendi sitemde kullandığım ve çok memnun olduğum sayaçı senin için kurayım kendi siteme sende tüm istatistiklerine ordan bakarsın ister misin böyle birşey?

Benim sayacımda sitede hiçbir şey gözükmüyor ama ayrıntılı olarak istatistik tutuyor istersen burdan görebilirsin --> http://www.fikrala.com/sayac/statistiche.asp

B

BizimMP3

Misafir
fakat akreplistten bugün gelen tekil:780
weblistemden:886
türkelit:233
sitetanitimi:757

şu an saat 15:30

daha googleı arama motorlarını direk gelenleri saymıyorum...

toplam: 2633 eğer bi düzenleme yaparsak günlük tekil 3500-4000 civarı

benim sayaç günde 10ar 10ar artıyor bunu çözemiyorum... acaba sayaç sayamıyormu bi baksanız teşk...

Kardeş dalgamı geçtin yahu :D.. Nasıl ben google dışındakileri sayıyordum diyorsun ? Sen saymıyorsun ki.. Google'ı sen sayamazsın ki yani... Toplistler sitenin hitinin hepsini sayar google hariç-dahil yoktur. Ondan diğer topğe de demişşsin 4000 tekilim var diye
ama hiç o kadar tekilin yok.
Sana tavsiye msunucuda aw-stat uygulamasını kullanman. Onun dışında sunucu verileri ile % 99'a kadar webservis.gen.tr uyumluluk gösteriyor
www.webservis.gen.tr ye ekle siteni sitene nerden geldiğini bile yazıyor istatistiklerinde ;)

Kolay gelsin ;)

B

BizimMP3

Misafir
Yanlış anlamayın webservisde en iyi demiyorum orasıda şaşırıyor arada bir ama % 99'a kadar doğru çıktı bende 1/2 hafta boyunca.

Saygılar.. Ayrıca turkelit tekil saymıyor...

T

türkelit

Misafir
Malatyalı
türkelit den gelen hitlerin haftalık ve tekil dir.

B

BizimMP3

Misafir
türkelit den gelen hitlerin haftalık ve tekil dir.

Sadece liste üzereidnen gelen ve giden hitleri gösteriyor
Adamın sitesi değil malatyalı kardeş yanlış anlamasın ;)

Neyse ben yardımcı olmaya çalıştım .. Tekil hitin ise 1000 + Ki o da iyi.

Webservis'e koy tam görelim ok ?

T

türkelit

Misafir
BizimMP3' Alıntı:
Yanlış anlamayın webservisde en iyi demiyorum orasıda şaşırıyor arada bir ama % 99'a kadar doğru çıktı bende 1/2 hafta boyunca.

Saygılar.. Ayrıca turkelit tekil saymıyor...

Eğer üye bir sitenin niyeti hile yapmak değilse tekil sayılır...
Ayrıca listede sıralamayı ziyaretci gönderene göre yapıyorum... ve hile yapan siteleri hosting original loglarından tesbit edebiliyorum...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akreplist 780 tekil tum hitlerindir, daha dogrusu sayfanin alt tarafinin tekil yuklenme sayisidir.sayfanin alt tarafi yuzde 10-20 olasilikla tam yuklenmeyebilir.
yani akreplist google ayrimi yapmaz:)

B

BizimMP3

Misafir
Bende onu dedim işte
Herhangi bir toplist google ayrımı yapmaz yahu olurmu öyle şey :) google düşmanlığı gibi :D

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akreplistin saydigi hitlerden sikayetci olan oldu mu olmadi...
memnunlar aksine dogru sayiyor cunku.sitenin en basina koy daha da dogru saysin.her sayac tam saymaz zaten ama akreplist yuzde 95 dogru sayar

M

malatyasporlu

Misafir
yok canım akreplist hemen yükleniyor o ayrı demek istediğim bedawa.netin sayacı bendeki sayaç demeye bin şahit lazım :) yorumlarınız için teşekkürler...

M

malatyasporlu

Misafir
Whiteen' Alıntı:
Malatyasporlu kardeşim ben kendi sitemde kullandığım ve çok memnun olduğum sayaçı senin için kurayım kendi siteme sende tüm istatistiklerine ordan bakarsın ister misin böyle birşey?

Benim sayacımda sitede hiçbir şey gözükmüyor ama ayrıntılı olarak istatistik tutuyor istersen burdan görebilirsin --> http://www.fikrala.com/sayac/statistiche.asp

evt bu güzelmiş

M

malatyasporlu

Misafir
BizimMP3' Alıntı:
Sadece liste üzereidnen gelen ve giden hitleri gösteriyor
Adamın sitesi değil malatyalı kardeş yanlış anlamasın ;)

Neyse ben yardımcı olmaya çalıştım .. Tekil hitin ise 1000 + Ki o da iyi.

Webservis'e koy tam görelim ok ?

1000+ olabilir çünkü be n toplistlerin çalışma prensibini tam olarak bilmiyorum.. 98ten beri webmasterlik yapıyorum.. eskiden yoplist moplist uraşmazdı(k) gir chate milletini sohbetini mahvet :) sistemizmiz buydu... şu an emin ol sitemin hitini bilmiyorum :) tek bildiğim dediin gibni 1000+ tekilim olduğu ama + yı bilmiyorum :)

W

Whiteen

Misafir
Tamam o zaman kuruyorum senin için verdiğim kodu sitene ekliyeceksin sonra sana vereceğim adresten istatistiklerine bakarsın. Tamam mı? sorun var mı?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.