İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

E-gold hesabi

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar dun e-gold hesabimi kontrol ettim 2.23 vardı. bugun kontrol ettim 2.22 ye dusmus? bu nasi oluyor? ben hesabimdan bi yere odeme fln yapmadim yani hesabimdaki parayi harcamadim

O

OLTA

Misafir
o kadar altını tutmak kolaymı yer işgal ediyorsun :)

e-gold belli arayla servis ücreti alıyor

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cidden serwis ucreti mi alio?? ohho ne bicim is bu ya. ben o zmn heabımdaki 1 dolari bile direk mb ye transfer ettirim.

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
E-gold`taki hesabin altina endeksli oldugundan altin fiatlaridaki inis cikislar hesabina yansir...

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
usekes' Alıntı:
cidden serwis ucreti mi alio?? ohho ne bicim is bu ya. ben o zmn heabımdaki 1 dolari bile direk mb ye transfer ettirim.

Dikkatli ol MB exchange yapildigini anladigi an hesabini dondurur!

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
servis ücreti değil o , doların altın karşısında değer kaybettiğini gösteriyor. unutmayın e-gold sitesinde ana para birim sahip olduğunuz metalin gramajıdır. gözüken dolar miktarı ise altının dolar üzerinden değeridir.

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Para aklama olayi.....kesinlikle tavizleri yok.

Belli basli forumlari bile takip ediyorlar ;)

Benden soylemesi...

3.10. Customer is strictly disallowed from using the Moneybookers payment service for or in connection with any money changing or transmitting business, including but not limited to bureaus de change, e-currency exchanges, purchase of travel money.

Kolaygelsin

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar ifadeye dikkat edin:

"...transmitting business..."
yani "trasfer işi". bunu iş olarak yapmak yasak. Bir web siteniz var ve bunu otomatik bir script aracılığıyla yapıyorsunuz. Bu yasak. Kişisel transferleri yasaklayamazlar.

Moneybookers.com'un kesinlikle transfere izin vermemesi söz konusu değil. Sadece, bunun kara para aklamak için kullanılmasının engellenmesini istediklerinden transfer işini yasaklıyorlar.
Düşünsenize bir arkadaşınız size (misal bana) ben e-gold'umu transfer etmek istiyorum diyor. Ben de tanıdığım bir kişi olduğunuz için bu transferi yapıyorum.
Hatta ben eft ile de ödeme yapıyorum. Niye yapmayayım ki? Kanunsuz bir durum olduğunda bunun sorumlusu ben değilim eylemi yapan kişidir. Ben sadece Moneybookers'a karşı sorumluyum. Adam bana benim sitemi kullanarak para aklanmasına yol açacak işlem yapma demiş. Ben eğer gizli bir kişi isem ve bu fonu dışarıya çıkarırsam sorun olur tabii. Ama fonun gittiği yer belli olduğu sürece böyle bir sorun olmaz.
Bu söylediklerim benim bilgilerim ve sistemin genel işleyiş şeklini anlatıyor. Moneybookers'ın yasakladığı şeyler olduğunu biliyorum ama benim buradaki bir arkadaşım ile transfer yapmamı engelleyemez. Ama bir web sitesinde otomatik transfer sağlayan bir script aracılığıyla bu işin yapılması kesin olarak yasak çünkü bir illegal fona sahip kişi hiç bir kontrol olmadan bu transfer sayesinde illegal fonunu aklayabilir.
Tüm sorular için bana ulaşabilirsiniz.

Saygılar...

O

OLTA

Misafir
teşekkürler arkadaşlar,
bu madde e-gold desteğini kesmesinin nedeni olabilir mi?

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya referexchange adamlar kesinlikle hic bir turlu e-currency exchange olayina izin vermiyorlar.

Haberleri olmadan yaparsin baska ama ogrenirlerse hesabin dondurulur.

Benden soylemesi

ReferXchange' Alıntı:
Arkadaşlar ifadeye dikkat edin:

"...transmitting business..."
yani "trasfer işi". bunu iş olarak yapmak yasak. Bir web siteniz var ve bunu otomatik bir script aracılığıyla yapıyorsunuz. Bu yasak. Kişisel transferleri yasaklayamazlar.

Moneybookers.com'un kesinlikle transfere izin vermemesi söz konusu değil. Sadece, bunun kara para aklamak için kullanılmasının engellenmesini istediklerinden transfer işini yasaklıyorlar.
Düşünsenize bir arkadaşınız size (misal bana) ben e-gold'umu transfer etmek istiyorum diyor. Ben de tanıdığım bir kişi olduğunuz için bu transferi yapıyorum.
Hatta ben eft ile de ödeme yapıyorum. Niye yapmayayım ki? Kanunsuz bir durum olduğunda bunun sorumlusu ben değilim eylemi yapan kişidir. Ben sadece Moneybookers'a karşı sorumluyum. Adam bana benim sitemi kullanarak para aklanmasına yol açacak işlem yapma demiş. Ben eğer gizli bir kişi isem ve bu fonu dışarıya çıkarırsam sorun olur tabii. Ama fonun gittiği yer belli olduğu sürece böyle bir sorun olmaz.
Bu söylediklerim benim bilgilerim ve sistemin genel işleyiş şeklini anlatıyor. Moneybookers'ın yasakladığı şeyler olduğunu biliyorum ama benim buradaki bir arkadaşım ile transfer yapmamı engelleyemez. Ama bir web sitesinde otomatik transfer sağlayan bir script aracılığıyla bu işin yapılması kesin olarak yasak çünkü bir illegal fona sahip kişi hiç bir kontrol olmadan bu transfer sayesinde illegal fonunu aklayabilir.
Tüm sorular için bana ulaşabilirsiniz.

Saygılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.