İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

e-gold populerligini yitirdi mi?

S

sergold

Misafir
son gunlerde e-gold un modasi gecti soylentileri var.
dogru mu?

P

Parae

Misafir
Bilgisayarın modası geçti gibi birşey oluyor senin dedigin ...

Nedemek istiyosun ki ?

M

malatyasporlu

Misafir
VALLA KESİNLİKLE GEÇTİ..

parae (ki kendisi paraevinin adminidir)

dediği şudur..

e-gold 100$ olmadan ödeme yapmıyor
aracı kurum çok az...

buna göre kesinlikle geçti...

P

Parae

Misafir
Evet 100$ 'da omnipayden yani e-goldun kendi kurumundan alabiliyorsunuz daha az miktarlardada veren var ama MB en iyisi ...

M

malatyasporlu

Misafir
admin birde e-golduna para yatırılmış yatıranın kim olduğunu nerden öğrenecez...

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nasi ya? bi site bana bir dolar yolluyor onu alamiyacam mi? o zmn ne esprisi kalir ki e-goldun ayrieten from kısmı balance kısmında mı yazıyor?
yalniz maalesef bazi siteler hatta bicogu moneybookers desteklemior o kotu. paypal turklere hizmet wermio galiba bu arada.
peki bende moneybookers hesabi war. bu kayıt sırasında ıd soruor ya oraya bize kayit sırasında werdigi id yi yazcaz heralde dimi?

bu arada bazi siteler e-golda odeme yaparken %10 fee basligi altinda paranizdan kesio :(

H

hibrahim

Misafir
usekes eğer seni doğru anladıysam sen yanlış anladın o 100$ lık ödeme bi çeşit exchange bu servisi yapan birçok şirket var ama bence eğer egoldunuzda para var ve bunu tl ye çevirip turkiyede bir bankadaki hesabınıza aktarmak istiorsanız burada iyi.net te bir başlık açın kesin birileri sizden alır o egoldlarınız. şahsen eğer paypal olmasaydı ben alırdım ama paypal olduğu için egolda ihtiyacım yok..

P

Parae

Misafir
Usekes yanlış anlamışsın ....

1$ yatırıyorsa bir şirket ve paranı çekmek istiyorsan onu EX yaparak MB'ye çevirebilirsin zaten ...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sonuçta para paradır,sanal olsada bunu alan şahıs ve dönüşümünü yapan kuruluşlar var,şu anda en geçerli öntem paypal,paypal la alışveriş yapabileceğiniz birçok site var ayrıyetten yabancı firmalardan host,domain ,script,template alırken en fazla paypal tercih edilir.e-gold halen kullanımda ve uzunca bir sürede olacağa benziyor,100$ olmasına gerek yok elinizde 25$ ve üstü e-gold varsa ben alabilirim.Pra yatıran veya yaptığınız ödemeleri history sayfasından öğrenebişlirsiniz. burada bugün dün bu ay ve tüm ödeme aldığınız veya yaptığınız ödemeleri öğrenebilirsiniz.büyük payoutlar dışında aldığınız 2-5 $ ödemeleri reklamınız için yatırın derim,büyük ödemelerde ise aracı kurum vs. bozdurabilirsiniz....bol kazançlar

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mb dediginiz olay nedir kusura bakmayın daha yeniyim yanlis anlamis olabilirim dogaldir. mb nin moneybookersla bi alakasi olabilirmi? benim hesabima diyelim ki 5 dolar para gecti ben bunu nasi bi hesaba havale edebilirim? bunun icin bi ust weya alt sınır war mı?

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mb moneybookersin kısaltılmış hali,ben e-gold la uğraştığım için mb vepaypal hakkında ayrıntılı bir bilgim yok,ama referschange arkadaşımız mb. karşılığı e-gold verebiliyor veya havle gibi bir yöntem de olabilir.onunla iletişime geçebilirsin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.