İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

E-Posta Servisi (php script)

A

aydinkim

Misafir
merhaba bildiğiniz gibi her amaca hizmet eden hazır şirket veya kişilerce yazılmiş MYSQL tabanlı php scriptler var örneğin;e-kart servisi,üyelik sistemi gibi bundan yola çıkarak php script olarak yazılmış ve yüklü olduğu sunucunun MB kapasitesini kullanarak ücretsiz kayıt olan üyelereine belirlenen sınırda ücretsiz e-mail servisi verebilecek scriptler varmı?

bedava e-mail veren webcini.com sanki bana kullanırken böle bir alt yapı üstünr kurulu bir php script gibi geldi kullanırken

isterseniz sizde bir bakın yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.

pilawci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
webcini scriptinin arayüzü düşündüğünüz gibi alıntıdır :D ama nerden kimden alındığını kendisi açıklasa daha iyi olur :D Arasıra yardımlaşıyoruz kendisiyle burdan açıklamayalım. ;)

A

aydinkim

Misafir
benim asıl sormak istediğim şey bu tarz datılan scriptler var mı

örnek : phpbb forum bunungibi tümüyle hazır yani

teşekkür ederim kendisi ile irtibatada geçeceğim seninle karşılaşmam da iii oldu ya saol

pilawci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aydinkim' Alıntı:
benim asıl sormak istediğim şey bu tarz datılan scriptler var mı

örnek : phpbb forum bunungibi tümüyle hazır yani

teşekkür ederim kendisi ile irtibatada geçeceğim seninle karşılaşmam da iii oldu ya saol

evet bu tarz scriptler tamamen hazır ve kendi sunucunuzda çalışıyor. Fakat genelde ücretlidir bunlara 40$-300$ arası fiyatlarda bulunabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.