İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

e shop script

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam arkadaslar
uzun zamandir yine gorusemedik..kimler gecti kimler geldi pek bilmiyorum..
bir arkadas icin siteyi a dan z e herseyile hazir parasini alacak kendiside scripti de saglam,guvenilir bir arkadas ariyorum..
arkadasim yabanci turcesi yok..o yuzden ingilizcesi iyi,scripti guzel ve guvenilir bir webmastera ihtiyacimiz var..ingilizcesi guzel elinde saglam e shop scripti olan arkadaslar burdan bana demo linklerini gosterirse arkadasa gonderip icinden begendigi scripti ona sectirecem..sonra sectigi webmasterla msn araciligila tanistirip iletisime gecmelerini saglarim..domaini,hostu ve scripti kurulmus hazir olarak teslim edebilecek arkadaslarin ilgilenmesini istiyorum..
arkadas sadece hazir site aracigiliyla suan eshop sitesinden satis sunuyor..fakat kendine ait sitesi olsun istiyor..
domain ve host sirketi ayni yere ait olsun,ozelliklede yurt disindan alinsin yani ingilizce ozellikli bir sirket olsun..is bitiminde kendisine siteyi teslim edildiginde gereken aciklamalari yapildiktan sonra ne sizin nede benim basim sismesini istiyorum..
bana yaptirmak istedi ama benim hem gordugunuz gibi weble ugrasacak zamanimda yok,,script kurup eline verecek bilgimde azaldi(ara verdikce insan unutuyor herseyi:p)

not: lutfen fiyatlari abartmayalim:p

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eshop sitesi yapacak webmaster kalmadimi artik iyi nette?
hazir bir script alip siteyi kurmak birsey degil , ugrasacak zamanim yok ve guvenli script kuracak kadar bilgim yok diye iyi bir webmastera ucret karsiligi site kurdurmakdi niyetim..

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
eshop sitesi yapacak webmaster kalmadimi artik iyi nette?
hazir bir script alip siteyi kurmak birsey degil , ugrasacak zamanim yok ve guvenli script kuracak kadar bilgim yok diye iyi bir webmastera ucret karsiligi site kurdurmakdi niyetim..

Yanlış anlamanızı istemem wemaster kalmadımı dediğiniz için yazıyorum. 1998 den beri programcılık ve webmasterlik yapıyorum.

Sadece ingilizcem okadar iyi olmadığı için yazmamıştım ama bir siteyi götürebilirim.

Sistem: ASP + MsSQL / MySQL / Ms Access şeklinde olur. SEO uygularım. Güvenliği için ayrıca iş bitiminden sona 3-4 gün daha testleri yaparım.

Hostumda sorunum yok zaten. Bileşenleri ile müşterileri ile temiz ve firma bağlantılıdırlar. Ayrıca host satmayıp direk script müşterilerime veriyorum sadece.

Ücret: 550$ ve ilk olarak işe başlamak için 150$ kalanı iş bitti denir teslimat tam olarak yapılır ve tüm admin panel vb bilgiler karşıya verilir öyle alınır. Gerekli sözleşmeleri yapabiliriz. Kaşem mevcuttur.

Saygılarımla.

İletişim:
MSN: msn[at]unpoo.com
MAIL: sales[at]unpoo.com / info[at]unpoo.com / unpoomkt[at]gmail.com

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.