İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

E-Ticaret Projemiz

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2007
Mesajlar
3,749
Reaction score
59
Konum
Antalya
Bayağıdır foruma yazıları okumak için geliyorum. 3 haftadır çok yoğun çalışıyoruz. E-Ticaret sitesi yazmaya başladık en kısa sürede bitmesi için çabalıyoruz. Antalya da ilk e-ticaret yazan firma olmak istiyoruz :D. Sıfır dan başladığımız için ve araya bir sürü iş aldığımız için (yaşamak içim para kazanmak lazım) biraz ağır ilerliyoruz.

E-Ticaret projemizi ASP.NET 4.0, LinQ, MVC 3.0, MSSQL 2008, Razor View Engine ile yazıyoruz.

www.otomuzikvegoruntusistemleri.com sitesinden test edebilirsiniz :D gün içerisinde bir çok kez dosyları upload ediyoruz veri tabanında değişiklikler yapıyoruz bu yüzden web sitesi ara sıra hata verebilir yada ürünleri göremezsiniz.

Şu an için Ürün , Kategori, Forum, Anket , Sepet, Üye, Makale modülleri tamamlandı. Siteye üye kategori ve ürün modüllerini ekledik. Şu an için bu üç modülün hatalarını ayıklıyoruz. Hataları bitirdiğimiz zaman kodu iyileştireceğiz. Daha sonrada sepet eklenecek. Ve satmaya başlarız sanırım :) bir aksilik olmazsa.

Bu arada ASP.NET MVC ile ilk yazdığım web sitesi www.protekotogaz.com

C# ile yazarken bir " tırnak unuttuğunuzda projenin çalışmaması çok güzel olmuş. img tagını /> kapatmazsanız yada alt özelliğini eklemezseniz uyarı veriyor.
 

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Nisan 2008
Mesajlar
551
Reaction score
14
Hayırlı olsun:)
Mesajım bulunsun bitince bakayım istedim..Şu anki haliyle değişik biraz:) Modülleri eklediğinizde görelim birde
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst