Arkadaşlar ;
fiyat düşük te olsa her zaman bir pazarlık sözkonusu olabilirdi. 900 ytl kadar bu iş için bütçe ayırmış idim , daha fazlası da olabilir di ama bu ortamda değil. Neden derseniz bir çok arkadaşımız firma değil fatura bile kesemeyecekler,
site yaparım diyen arkadaşlara ben ulaşmak istedim bir telefon numarasına bile ulaşamadım hepsinin. Tel ile bile ulaşamayacağım forum ortamından diyalog kurup site yaptıracağım bütçe bundan daha yukarısı olamazdı.
Daha yukarısı bütçe ayırdığımda yukarıda yazılan firmalar tarafından zaten sağlanıyor.
E ticaret sitesi benim için bir heves olarak kalacaktı, para kazanacağıma inansam bu işten elbette daha büyük bütçe ve projeler için konuşurduk
Teşekkürler
Öncelikle heves olabilecek bir işe para vermeseydiniz keşke. Madem heves olacaktı oscommerce indirip, yüklerdiniz. Sizin de bir e-ticaret siteniz olurdu.
Bu forum yada başka forum, internetten kişiye erişilebilen ulaşım araçlarıyla ulaştığınız kişilerin sabit, cep telefonları muhakkak vardır. Yaptırdığınız iş için fatura kesecek olan kişiler de bir hayli fazla şekilde forumda mevcut. Siz bu mesajınızla zaten bu foruma üye olan kişilerin şirket sahibi olamayacağını izah etmişsiniz ki bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Bu forumdaki insanlar Türkiye internetine yön veriyor.
Bütçe konusuna gelince e-ticaret ciddi bir iştir. Heves için yapılacaksa bile, bunu yapacak olan kişi hakkıyla yapması gerektiği için, gereken ücretin verilmesi, teklif edilmesi yada istenmesi gerekir. Buradaki insanlar (teklif verenler hariç) istediğiniz özelliğe göre biçtiğiniz fiyatı düşük bulmuş olabilirler. Bu gayet normaldir.
Neticede siz biriyle anlaşmışsınız. Konuyu uzatmanın bir espirisi yok bence.
İşlerinizde başarılar. Lütfen kimseye kin, garez tutmayın yada zaten buradan bulamadım diye birilerini umursamazca mesajlar yazmayın.
Yine de teşekkürler..