genede sen bilirsin amaya siteden 100 tane sipariş onaylanmış paralar nereye gittiğini bulamıyorum dememem için sana önerilerde bulunuyoruz.
Edeceği fiyattan daha ucuza satılan scriptler için söyledim.dostum merak ettim bunu hangi script icin soyledin?
Öncelikle heves olabilecek bir işe para vermeseydiniz keşke. Madem heves olacaktı oscommerce indirip, yüklerdiniz. Sizin de bir e-ticaret siteniz olurdu.Arkadaşlar ;
fiyat düşük te olsa her zaman bir pazarlık sözkonusu olabilirdi. 900 ytl kadar bu iş için bütçe ayırmış idim , daha fazlası da olabilir di ama bu ortamda değil. Neden derseniz bir çok arkadaşımız firma değil fatura bile kesemeyecekler,
site yaparım diyen arkadaşlara ben ulaşmak istedim bir telefon numarasına bile ulaşamadım hepsinin. Tel ile bile ulaşamayacağım forum ortamından diyalog kurup site yaptıracağım bütçe bundan daha yukarısı olamazdı.
Daha yukarısı bütçe ayırdığımda yukarıda yazılan firmalar tarafından zaten sağlanıyor.
E ticaret sitesi benim için bir heves olarak kalacaktı, para kazanacağıma inansam bu işten elbette daha büyük bütçe ve projeler için konuşurduk
Teşekkürler
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.