İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

e-ticaret sistemi için yardım?

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Merhaba arkadaşlar,
e-ticaret işine ilk defa giriyorum.
Sizden örnek bir form isteyecektim. Elimde olan deneme amaclı kredi kartı bilgileri ile para cekecegim. Bunun için sadece para cekmek için yapılmış form elinizde örnek varmı?

Bu örnekten devam ederek bir şeyler yapacagım.

(Banka Yapıkredi)

Alexis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Yapı kredi sanal pos başvurusu yapacaksın, kabul edilirse; sana API ve erişim kodu gibi birşeyler verecekler.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
arkadaşlar hepsi tamam. Geri kalan sadece sepet sistemi.
Başvuru kabul edildi kodlar verildi. Sadece yapılmış sistemlere bakmak istiyorum.

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ücretli alacagım demedim. Demiş olsaydım script satış bölümüne yazardım. Kişilerin örneklerini merak ettim.

Eger bir şeyler paylaşmak isterseniz buyrun buradan paylaşın.

bedavaya istiyorumda yazmamışsınız :)
bu mesajından sora para ile bile paylaşmam.

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu seviyeyle bu konuya diğer üyelerden alacağın cevaplarda belli zaten başka cevap yazma gereği duymuyorum.

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bankanın göndermiş olduğu kodları görmeden kimsenin kafadan sallama kod yazacağını sanmıyorum.

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yazmasana o zaman? Senin gibileri bilirim birazdan tekrar yazarsın...

Hadi sen script satış bölümüne

ne kadarda çok şey biliyon bakiim sen daha çocuksun bu yaşta çok şey öğrenmişsin öğrendiğin tek şey kendini bişi sanıp karşında duran firmaya kafa tutmak dikkat et kaydırırlar ayağını.

adam olsan ben yazmıcam artık dediğimde benicevap yazmak zorunda bırakacak mesaj yazmazdın

Gururuna yedirebiliyosan gel sana bedava yardım etcem öğretecem sanal pos protokollerini sana işinide görecem bedavaya benden başka yardım edecek olanda çıkmıcak merak etme burayada yazaqcan evet yardım etti diye ben artistlik yapmakla hatalıymışım diye

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Senin gibileri biliyorum dedim ya. Bak tekrar yazdın. Amac ne? Tabikide reklam.

Gider birilerinden alırsın sonra millete satmaya kalkarsın..

Senin seviyene inipte agzımı bozmaya bile degmezsin.

babish

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok özür dilerim ama PHP kategorisi firefoxta sık kullandıklarıma eklediğim bi bölüm ve 3 gündür güncellendiğini görüp (yeni yararlı bişeyler eklenmiş die) sevindikten sonra sizin tartışmanızın devam ettiğini görüp üzülmekteyim.. ikinizde kaliteli insanlarsınızdır eminim yanlış anlaşılmalardan dolayı birbirimizin kalplerini kırmayalım bence değmez yani.. belki üzerime vazife değil ama söylemek istedim :)

Stain

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar hepsi tamam. Geri kalan sadece sepet sistemi.
Başvuru kabul edildi kodlar verildi. Sadece yapılmış sistemlere bakmak istiyorum.

Satış sistemini emin ol kimse paylaşmaz ancak ücretsiz scriptlerden araştırabilirsin zaten cevabıda FERDIKUCUK arkadaşımız vermiş(oSCommerce). Emri vaki yaptığını hatırlatmak isterim sanki tartışma ortamı yaratmak istiyosun gibi bi havan var..

iyi çalışmalar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.