İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

E ticaret sitesi için tavsiye cms sistem

prestige

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Eylül 2010
Mesajlar
82
Reaction score
0
Konum
sonradan istanbullu
E ticaret sitesi kurmak istiyorum ama bu konuda daha önceden tecrübem olmadığı için size bir danışayım dedim
Brkaç alternatif var
joomla
prestashop
SEO açısından wordpres iyi denebilecek derecede biliyorum ama e ticaret denince kullanışlı olur mu emin değilim
MSN modülü falan olcak ödeme havale yoluyla yapılacak
Tecrübesi olan arkadaşlar Tavsiyelerinizi bekliyorum
 

roymand

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Mart 2011
Mesajlar
1,281
Reaction score
21
Konum
[Antalya]
ücretsiz olan opencartı deneyebilirsin gayet gelişmiş iyi bir yazılımdır
 

sadeceprn

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Aralık 2010
Mesajlar
280
Reaction score
15
opencart kullan, bildiğim kadarıyla Türkçesi de var. Fazlasıyla yeterli olur.
 

Evan

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Mayıs 2011
Mesajlar
264
Reaction score
2
Konum
Ilkadim, Samsun, Turkey
Tomatocart vardı sanırım. Ben bir ara kullandım gerçekten hem Y.K.P. hemde portalı çok güzel. Ayrıca Türkçe desteğide var resmi sitesinde.
 

Alperen38

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2014
Mesajlar
66
Reaction score
0
ÜCRETSİZ E TİCARET SİTESİ AÇMAK İSTEMİSİNİZ
STOKSUZ E TİCARET NEDİR?(ÜCRETSİZ DENEYEBİLİRSİNİZ)
Drop Shipping Nedir?

Dilimizde stoksuz e ticaret anlamına gelen Drop Shipping,daha çok ticarete yeni başlayan girişimciler tarafından tercih edilen bir e ticaret yöntemidir.Drop Shipping bir başkasına ait olan ürünleri stok yapmadan kendi kârınızı koyarak satış yapmanız olarak açıklayabiliriz.Bu yöntem ticaretle uğraşanların yüzyıllarca yaptıkları bir iştir zaten.Ülkemizde bu sistemden haberdar olanların sayısı çok fazla değildir. Dropp shipYurtdışında daha çok kullanılan bir yöntemdir.İnternette satış yapan insanlar,dropshipping firmalarıyla anlaşarak, kendi adlarına aldıkları domain üzerine kurulan bir e ticaret sitesi aracılıgı ile veya yurt dışı siteler üzerinde en çok ebay‘da ürünleri satarak,bu ürünlerden kazanç sağlamaktadırlar ürünün müşteriye teslim edilmesini beklemek olacaktır.
STOKSUZ ETİCARET SİTESİ AÇMAK İSTEYENLER İÇİN:Herşeyi ile hazır bir alışveriş sitesi alarak ürün stoklama yapmadan alışveriş sitesindeki ürünlerin satışına aracılık ederek komisyon kazananabilirsiniz Stoksuz e ticaret Herşeyi ile hazır eticaret sitesi veren firmalardan alınan alışveriş siteleri, firmanın stokladığı veya tedarik aldığı ürünleri içerir. Ürünün toptan fiyatlarını firma belirler. Stok içeriği, ürün portföyünü firma düzenler , Site sahibi ise fiyat ve kampanyaları düzenlersiniz Sitenizden Sipariş edilen ürünler alışveriş sitesinin sahibinin yerine firma tarafından faturalandırılır ve müşteriye gönderilir. Firma alışveriş sitesi sahibine ürün fiyatlarının üzerine üzerine belirlediğiniz karları öder. Haketmiş oldugunuz ödemelerden belirli bir oranda stopaj kesilip devlete ödenir.SİZDE ÜCRETSİZ OLARAK E TİCARET SİTESİ AÇABİLİRSİNİZ

Sipariş takibi, ödeme alma, müşteri destek işlemleri iki yöntemle gerçekleşebilir;1. Sitede yapılan satışlardan gelen Ödemeleri size stoksuz e ticaret sitesi almış oldugunuz firma alır. Site sahibi siparişleri takip etmek fatura kesmek kargo işini takip etmek zorunda degildir Site almak isteyen kişilerin yapması gereken sadece bir domain alarak sisteme üye olmak ve firma ile iletişime geçmek
2. Alışveriş sitesi sahibinin sipariş takip etme, ödeme alma, müşteriye destek verme sorumlulukları yoktur. Bu yöntemde site sahibinin sorumlulukları tıpkı affiliate’deki gibidir. Alışveriş sitesindeki sanal POS, havale için banka hesabı ve müşteri destek hattı firmaya aittir. Firma siparişleri doğrudan görür ve takip eder. Müşteriler destek almak için firmanın destek hattı ile iletişim kurarlar.
Alışveriş sitesi sahibi vergi yükümlüsü değildir. Muhasebe kaydı tutmak zorunda değildir. Alışveriş sitesi için firmaya yıllık belirli bir ücret öder. Belirlenen sürede ödeme yapmazsa sözleşme fesholur, alışveriş sitesi firma tarafından kapatılır. Alışveriş sitesi sahibinin mali zarar riski yoktur. Alışveriş sitesinin site dışı arama motoru optimizasyonu ve reklamlarının yapılması site sahibine aittir.
Şirketsiz ve stoksuz e-ticaret sitesi açabilirsiniz.
Şirket sizin yerinize ürünleri müşteriye gönderir
müşteri sorularını 0850 li hattından cevaplar
kargolamayı ve fatura işlemlerini halleder
sizin yerinize stopaj vergisi öder ve size kazancınızı gönderir.
Herkes İçin E-ticaret Ne Demek?

E-TİCARETİN SINIRLARININ KALDIRILMASI, HERKESİN ONLİNE DÜKKANI OLMASI DEMEK.

Kaç yaşında olduğunuz, nerede yaşadığınız, ne iş yaptığınız önemli değil. E-ticaret herkesin hakkı.
Ticaret online’a doğru kayarken şimdi internetteki yerinizi almak ve markanızı yaratmanın tam zamanı.
E-ticarette ihtiyacınız olan, içi boş bir paket yazılım değil, sizin ve müşterinizin isteklerini anlayan, ziyaretçilerinizin sitenize ilk girişinden ürünü teslim almasına kadarki her aşamada size destek olacak ve yol gösterecek bir ortak!
http://enuygunurunler.blogspot.com.tr/2016/06/stoksuz-e-ticaret-nedirucretsiz.html
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst