İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

E-Ticaret

enesbey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba Arkadaşlar E-ticaret İşine Girmeye Karar Verdim.Alan Adım Felan Herşeyim Hazır..

E-Ticaret İçin Bir Firma Seçeceğim İdeasoft Ve platinmarket i Düşünüyorum
Ancak Bu İki Firmanın Demosunu Aldım ve İncelim Sipariş Bölümünde Siparişleri Tedarikçiye Gönder Diye Bir Yazı Göremedim .. Siparişleri Tedarikçi Firmaya Gönderemiyormuyuz.Ürünleri Tedarikçi Firmadan Kendimiz Satın Alıp Tek Tek Kargoya Bizmi Veriyoruz ÇOk Zor Olu Böyle.. Diğer Büyük E-ticaret Siteleri Nasıl Hallediyor Bu İşleri..??

Lüfen Beni Aydınlatırsanız Sevinirim..

sanalalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
enesbey

vimjo hepsiburada gittigidiyor ve daha alt alışveriş siteleriyle irtibata geçebilir veya e-ticaret sistemi satan firmalardan bu tür alışveriş sitelerinin işleyişini araştırabilirsiniz . bence tek tek siz göndereceksiniz . tedarikçi firma gönderirse sizden belirli bir kota isteyebilir.

enesbey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
O Siteler le İrtibata Geçsem Bile Onlar Cevap Vermezler ki...

Galiba Ben Göndercem Ama İlerde İyi Yerlere Glceğimden Eminim O zaman Nasıl Tek Göndercem Siteyi Açtıktan Sonra
tv,radyo,gazete,int. siteleri ,otobüsduraklarındaki camlara , ve tanıım kağıtı bastırıp Heryere Dağıttırcam ...

Bütün Bunları Yaptıktan Sonra Bana Göre Site Havaya Uçar...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Daha işleyişi bilmeden bir işe nasıl girip iyi yerlere gelebileceğinizi umuyorsunuzki. Kendiniz için yapıcağınız en iyi şey oturup yapıcağınız işi araştırmak yapanlara danışmaktır.

Şuanda kurduğunuz sacede hayaldir.Bir iş sadece reklamla yürümez.

airweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Ürünlerini satış sitenizde satmaya çalışacağınız firmanız ile gerekli anlaşmaları sağlayarak, girmek istediğiniz bu işten geri kalmayabilir, böylece hedeflerinize ulaşabilirsiniz.
Hazır azminiz yerindeyken, feragat göstererek çabalarınızı esirgemeyin.

enesbey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Daha işleyişi bilmeden bir işe nasıl girip iyi yerlere gelebileceğinizi umuyorsunuzki. Kendiniz için yapıcağınız en iyi şey oturup yapıcağınız işi araştırmak yapanlara danışmaktır.

Şuanda kurduğunuz sacede hayaldir.Bir iş sadece reklamla yürümez.
Bende İşleyişi Öğrenmeye Çalışıyorum İşte Html ve Flash Bilgilerim ileri düzyde php ve asp felan orta düzeyde demosunu kullandım php ve asp ye hiç gerek yok html ve flash yetiyo orda

gereksiz227

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu iş için ücretsiz yazılımlar var bence once onlardan başla

programmers.

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Bu konuda sana ProTicaret'i öneririm. Ücretsiz ve kolay kullanabilir olmasının yanında bir çok aranılan özellikleride kapsıyor. Sormuş olduğun soruya istinaden şunu söyleyebilirim. Herhangi bir Tedarikçi Firma ile anlaşıyorsunuz , sistemin zaten XML Tedarikçi Entegrasyonu var. Firmanın xml'ini alıp entegre edebilirsiniz. Demo sürümüne de buradan ulaşabilirsiniz.

demo.proticaret.org

Kullanıcı Adı : admin
Şifre : demo

Yönetici Panelini de kontrol edebilirsin. Bende ilk burdan incelemiştim ;)

webdesigner

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Ücretsiz e-ticaret yazılımlarından başlamalısın bence tavssiye etmem gerekirse memnun kaldıgım tek yazılım ProTicaret kolay gelsiinn..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.