İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eczaneler Okullara Şifa Olacak

murat_ulutepe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İstanbul Eczacılar Kooperatifi'nden anlamlı bir proje.

Eczacıların ihtiyaçlarını karşılamak, onların temin, dağıtım ve gerektiğinde üretim çalışmalarını düzenlemek üzere çeşitli girişimlerde bulunmak, eczane ve ilaç sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve ortaklarının hak ve çıkarlarını korumak amacıyla kurulan İstanbul Eczacılar Kooperatifi (İstanbul Ecza Koop) 20’nci yaşını kutluyor.

20’nci kuruluş yılına özel bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi başlatan kooperatif, üyelerinden elde ettiği risturnların (kooperatiflerde dönem sonu elde edilen kârın ortaklara dağıtılan bölümü) bir kısmını Türkiye çapındaki ilköğretim okullarına yönlendirerek öğrencilere destek oluyor.

Geçtiğiimiz ay İstanbul’da düzenlediği bir basın toplantısı aracılığıyla, hem proje ve detayları hakkında önemli bilgiler aktaran hem de 2009 yılında karşılaştığı sorunlara çözüm arayan eczanelerin topluma sağladığı katkıları paylaşan İstanbul Ecza Koop; başta İstanbul olmak üzere, yurt çapında hizmet verdiği tüm şubelerinin bulunduğu bölgelerdeki ilköğretim okullarının bilgisayar, kitap ve ilaç gibi önemli eksikliklerini gideriyor.

Bugüne kadar, Zonguldak, Bartın, Edirne ve Kırklareli’nde uygulamaya konan ve kooperatifin tüm hizmet bölgelerini kapsayacak proje kapsamında iki bilgisayar sınıfı, 20 projeksiyonlu sunum bilgisayarı, 200 ecza dolabı ve 200 ilköğretim okuluna 20 bin kitap hediye eden kooperatif, ihtiyaç sahibi 2000 öğrenciye de maddi eğitim yardımında bulunuyor.

Herkese Sağlık Dergisi

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.