Edebiyatına güvenenler

0
Onaylı Üye
Üye
merhaba arkadaşlar edebiyat ağırlıklı blog sitem için %100 özgün makale alımı yapılacaktır. en az 400 kelime makale başı 2.5 tl . sitem günden güne gelişmekte olan harika bir referans sitesi olma yolunda ilerlemekte. İleride web tabanlı edebiyat dergisine dönüştürme fikrim var. bu ay içinde insallah 2 tane reklam anlaşması yapacağım. Edebiyatına güvenen arkadaşları beklerim. Yazmadan önce siteyi özellikle edebiyat kategorisinde yazılanları incelemenizi öneririm.Yazarlarım arasında gerçekten basılı kitapları olan profosyoneller de var.Her yazının telif hakkı tarafıma ait.

0
Onaylı Üye
Üye
merhaba edebiyatla ilgilenmeyi seviyorum bunun yanında felsefe psikoloji de var..sitenize bir göz atayım yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.Yalnız sitenizin adresini göremedim .

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba arkadaslar nöbetçi oldugumdan gex cevap yazıyorum site adresi www.ofbeabi.com bir inceleyin ilgilenenler pm atsın tekrar konuşuruz...

0
Onaylı Üye
Üye
400 kelime 2,5 tl mi artık 100 kelime 1 tl gibi bir alt rakamdan haberiniz yok galiba bu fiyata özgün makale biraz zor arkadaşım

0
Onaylı Üye
Üye
Bu fiyata makale yazmak gerçekten zor, zaten yazılsa da düzenli olacağını zannetmiyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
400 kelimeye çok az bir fiyat biçmişsin dostum.

0
Onaylı Üye
Üye
PM alabilirsiniz bu site makale değilde öykü yazımı gibi

Alabilir miyim diyecektim pardon

0
Onaylı Üye
Üye
hocam pm at bakalım ben ve eşim bu işin üstesinden geliriz. Eşim edebiyat mezunu. Site adını da verirseniz özelden çalışalım sizinle inşallah.

0
Onaylı Üye
Üye
pm atarsanız yardımcı olmak isterim

0
Onaylı Üye
Üye
ilan güncelse pm labilirmiyim. skype "erkzey"

Geri