Sitelerinizi Tanıtıyoruz .. !!
Hem Tanıtım + Hem Hit + Hem High Backlink + Hemde Anahtar Kelimede Yükselme !!
Yok Daha Neler !!
Googlea iyi niyetli olarak gözükemenin bir yolu olan .edu veyaa .gov sitelerinden backlink Almak.Biz Bu işlemleri Ufak Mevlalar Karşılıgı Gerçekleştiriyoruz..
Google iyi niyetli siteleri çok ama çok sever. Onlar Google sıralamasında çok çabuk yükselir , Pr değerleri çok hızlı artar.Googleın güvenini kazanırlar

.Edu ve .Gov sitelerinden backlink almak ? neden ni ?
.Edu veya .Gov siteleri Resmi eğitim siteleri ve Devlete ait kurumların sitelerinin uzantılarıdır. Yani Googleın karşısında bir şirket , bir kişi yoktur.Googleın karşısında tam olarak bir Hükümet vardır . Oyüzden Googleın güveni tam olur bu sitelere karşı. Eğer bu sitelerden backlink alırsanız Google bizide iyi niyetli siteler arasına alır. Ve indexlenmemiz daha hızlı olur.

Şöyle düşünün backlink alan bütün siteler domino taşı gibi olsun
1 Edu Link 100 Lerce Backlinke BEDELDİR!!
.Edu Backlink Aldınız Ne Faydasını Görüceksiniz?
Kaliteli backlinklere sahip olursunuz.!!
Pagerank değeri almanızda etkisi büyüktür.!!
Hedef kelimenizde üst sıralara yükselirsiniz.!!
Hit artışı yaşarsınız.!!
Hızlı İndex !!
Eklenen sitelerin genel özellikleri :
Hepsi yüksek pr ve alexa değerlerine sahiptir.
.Edu uzantılı sitelerden alınan backlinklerin ne kadar değerli olduğunu biliyorsunuz.!!!
Sizden İstediklerimiz;
-Site Adresiniz
-Anahtar Kelimeniz
-Tanıtım Yazınız
-Rapor Gonderilecek " Mail Adresi "
Bu şekilde pm atabilirler.
Edu Sitelere Tanıtım Yazısı

25 Edu |+| Tanıtım Yazısı |+| HigH Backlink |+| 20 İmleme |+| 150 Arama Motoruna Kayıt = Sadece 25 TL
---------
50 Edu |+| Tanıtım Yazısı |+| HigH Backlink |+| 20 İmleme |+| 150 Arama Motoruna Kayıt = Sadece 40 TL
---------
100 Edu |+| Tanıtım Yazısı |+| HigH Backlink |+| 20 İmleme |+| 150 Arama Motoruna Kayıt = Sadece 70 TL
Ödeme : Garanti Bankası , İş Bankası , Paypal , Mobil Ödeme
İletişim : Pm
İletişim : [email protected]