İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Edutime Eğitimini Nasıl Bilirsiniz ??*

Mxcoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bugün beni edutime'dan aradılar kampanya vs var dediler. yanlış hatırlamıyorsam 3500 ytl eğitim ücreti + 2 kurda ücretsiz ingilizce kursu dediler.Fiyattan ziyade verecekleri eğitim önemli benim için.
http://www.edutime.com.tr/egitimler/adobe.html
şu kursu düşünüyorum.Daha önce edutime'a gidenlerin veye yakın çevresinde gidenlerden bilgi istiyorum nasıl bilirsiniz,önerir misiniz bana burayı? o kadar kurs varki tereddüt ediyorum hangisi daha iyi katkı sağlar diye şimdiden tşkler :)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şöyleki ben şuan netrondayım.Ama hala ingilizce eğitimi alıyorum.Daha derslere geçmedik.O sebeble iyi veya kötü demeyeceğim.İngilizce eğitimine ne iyi ne kötü diyelim.

Yukardaki koşulu kayıt olmadan önceki araştırmalarımdan yararlanarak yazdım.Edu time için bazı hocaları iyi bazıları ise çok kötü diye bir duyum almıştım.Yani biraz şans gibi...Bence en iyisi her kursta bir derse katılıp farkı anlamak.Böyle bir vaktin varsa mutlaka dene...

M

Mersonizm

Misafir
Bence Edutime çok kaliteli bir eğitim merkezi kuzenim yazılım eğitimi alıyor şu an orda. Çok memnun olduğunu söylüyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.