Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Efendiler - Haksızlık etmiyormuyuz?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10

D o w n l o a D

Biraz eski bir yazı ama iki gün önce okumak nasip oldu, yazıya yakışır bir şekilde bir slayt hazırlanmış. Sizleri bilmem ama inanın gözlerim dolu dolu oldu okurken içimden birşeyler gitti cız etti yüreğim, başta kendim olmak üzere burda bulunan herkese sormak istiyorum en son ne zaman bir gazi yi ziyaret ettiniz, ne zaman halini hatrını sordunuz yada biraz daha basite indirgeyeyim en son ne zaman düşündünüz bu gazi lerin halini, ben kendi adıma utanarak söylüyorumki yukarda sorduğum sorulara hiç bir olumlu yanıtım yok ama bundan sonrada aynı şekilde olmayacak, Biz bu insanlara çok şey borçluyuz.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
En yakın akrabam Şırnak Silopi
kardeşim Hatay Narlıca ikiside asker ikiside yiğit mert delikanlı evlatlar başında kim olursa olsun Onlar ve bütün Askeriye ve Askerlik kurumları tek birşey için elele vermişler
VATAN VATAN VATAN
3 veya 5 veya 300 çapulcu ne buradan bizi alabilir ne de bizi bu Vatan Bayrak aşkından geri döndürebilir...
Bütün Şehitlerimizin Ruhu şad olsun...
Yukardaki Sunuyu gözlerim dola dola izledim Allah Peygamber Ocağı olan Askerimize , Atatürk Emaneti olan Vatan'ımıza Bayrak'ımıza zeval dert keder vermesin.. Kimse bu emanetlere el uzatmaya kalkmasın....

Teşekkürler Arkadaşım Allah senden de razı olsun