- Reaction score
- 1
Alkolsüz Biramı Olur Beaa xtra forever
Burada kimse prim yapmaya çalışmıyor. Konuyu açan arkadaşa bir soru yönelttim. "Türkiye İran olur mu?" adı altında basında çıkan haberlere atıfta bulundum. Bu konuda kimse başörtüsüne dil uzatmıyor. Konuya "saçmalamaya başladınız" yazmadan önce bunu göz önünde bulundur.
Bu konuyu kapatmaları için bir neden yok ortada! Burada kimseyi karalamadan kendi düşüncelerimizi dile getirebiliriz sanırım. Bunun için senden izin almaya gerek yok!
Bir önceki mesajın aleni bir şekilde başörtülü bayanlara laf atmaktır,
Ben burada çıkıp başı açık olan birisi hakkında ileri geri konuşsam hoşuna gider mi,
Konuda bende izin alacaksın demedim ama yazdığın yazılarında nereye gittiğini bileceksin, hee benim dilimin kemiği yoktur diyorsanda susmasını bileceksin.
Sokaklarda başı açık gezen bayanları polisin göz altına alabileceği günler gelebilir mi dersiniz?
ben mesajların hiçbirinde başörtülü bayanlara atılan laf göremiyorum.
Bir önceki mesajın aleni bir şekilde başörtülü bayanlara laf atmaktır,
Ben burada çıkıp başı açık olan birisi hakkında ileri geri konuşsam hoşuna gider mi,
Konuda bende izin alacaksın demedim ama yazdığın yazılarında nereye gittiğini bileceksin, hee benim dilimin kemiği yoktur diyorsanda susmasını bileceksin.
"Sokaklarda başı açık gezen bayanları polisin göz altına alabileceği günler gelebilir mi dersiniz?"
Bu mesajın neresinde kime laf atmışım? Baş örtülü ifadesi bile geçmiyor. Sen okuduğunu anlayamıyorsan bu benim sorunum değil. Önce oku, anla sonra yorum yap. Benim insanlara yaklaşımım dinsel tercihlerine göre değil. Ben burada İran'da uygulanan ve yanlış bulduğum olaya atıfta bulundum, bunu bir önceki mesajımda belirttim.
Benim de başörtülü arkadaşlarım ve yakınlarım var. Hadi tut ki olmasın! Neden laf atayım? Ne kazanırım?
Sen daha konuyu anlamadan "kapatın şu konuyu" de işin kolayına kaç.
O zaman imalı imalı konuşmayı bırakacaksın,
Bu Ülke İran değil burası Türkiye, İran gibi olmayacağınıda gayet iyi bildiğin halde sırf kışkırtıcı mesajların ile ortamı germeye çalışıyorsun,
Bu tür konuların bu forumda konuşulması bile çok anlamsız ama anlaşılan o ki ortalığı germeyi çok seviyorsun.
Alkol devletin gelir kaynağıdır , yasaklanması düşünülemez