İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

eft hakkında

cipher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google eft ye akbankta bulunan ytl hesabımı verdim. Şu hesaba 27 Haziran 2006 Salı tarihinde test amaçlı para yatırdık:
aşağıda hesap bilgilerim ve hesabı doğrulamak için yatırılan parayı yazın ve doğrulayın seçeneği var ama bnm ytl hesabıma 27 haziranda hiç bir para yatmamıştır.sizce bir sorun mu oldu.

cipher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi ben dün eft için hesap açtım googledan yane 27 haziranda 27 temmuzdamı ban ademo para yollar diyorsun.birde bu eft yi istediğimiz an google yapıyor mu yoksa yine ayın 26sında filan mı ödeme yapıyor

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
27 si diyosa o tarihte yapmıştır eftyi.2 3 gün içinde görünmesi lazım hesabında

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
cipher' Alıntı:
google eft ye akbankta bulunan ytl hesabımı verdim. Şu hesaba 27 Haziran 2006 Salı tarihinde test amaçlı para yatırdık:
aşağıda hesap bilgilerim ve hesabı doğrulamak için yatırılan parayı yazın ve doğrulayın seçeneği var ama bnm ytl hesabıma 27 haziranda hiç bir para yatmamıştır.sizce bir sorun mu oldu.

zaten orada yazı vardır 4-10 gün arasında test parası hesabınıza yatacaktır diyor. yanai o
27 Haziran 2006 Salı tarihinde test amaçlı para yatırdık
yazısı cıkması o andan itibaren işlem başlamıştır anlamında ama test parasıda 1-2 günde yatıryor 1-2 gün bekle gelir.

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Pardon yanlış anladım test parası ise 3-4 gün içinde en geç size ulaşır para..

cipher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam para yatmış tşk. ederim verdiğiniz cevaplar için.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.