Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

EFT saatinizi ileri almayı unutmayın! (Garanti Bankası)

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Garanti'den bir yenilik daha! İnternet Şubesi'nde EFT saati uzatıldı. Garanti hesabınızdan başka bir banka hesabına artık 16.00'ya kadar değil 17.15'e kadar para gönderebilirsiniz.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
garanti gece 12 de eft onaylasa, gönderse bile kullanmam bir kere :p

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
valla garanti paso para kesiyo hesabımdan.30 kesiyo 50 kesiyo. 3 ay kadar önce yemin ettim kullanmıycam diye hesabıma kadar kapattırdım.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Garanti bankasında eft/havale ve diğer işlemler için ücret ödememek için şu yöntemi kullanabilirsiniz http://www.seobilgi.com/garanti-bankasi-bedava-eft-gonderme.html bende garanti bankasının haksız tahsilatlarından muzdaripim ama tüm müşterilerime verdiğim hesap onlara ait olduğundan şimdilik göz yumuyorum hiç değilse eft için para ödemiyorum :p

Bende bu yöntemi kullanıyorum. Normalde ücretleri cep yakıyor cep şubesi paralı olana kadar devam :p

sonrasında alternatifleri hazır zaten..

EFT işlemleri çok sağlıklı. Ben memnunum. Kart ücretleri falan biraz abartsada yapacak birşey yok :)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
osahin yöntemi güzelmiş. bu yapıkredi içinde var mı ?

Birde bazı bankalar hesaplarınızda senelik belli paralar çekiyor. Bunu önlemek için "Otomatik ödeme talimatı" verdiğiniz zaman bu paralar çekilmiyor. Garanti için var mı bilmiyorum.

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
garantiden uzak durmak lazim bence en iyisi isbank

havalerler ucretsiz eftler 1 tl ve garanti kadar cok fazla kullanicisi mevcut.

ingbank öneririm eft ve havaleler ucretsiz kart parasida cok az aliyorlar farketmiyorum bile.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Ben garantiden sonra ing kullanmaya başladım. Eft hiç denk gelmemişti. Geçen gün yaptım hiç bir ücret ödemedim.