Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyle bir zorunlulugum oldugunu zannetmiyorum msn den daha kolay geliyor insanlara yardimci olmak. o konu hakkinda sorunu olan varsa yine msn e gelip soyliyebilir hallederiz onuda. canim nasil yardim etmek isterse oyle ederim kimseyede hesap vericek halim yok ok. sevgiler saygilar...
yanlis anlama ve yanlis cevap. sorunu hallettim ben ama senin soyledigin yanindan bile gecmiyor. biraz daha dusunmeni istiyorum senden o kadar bu arada redhat ile eggdrop script tcl lerini up2date etmeyi basaran tek insan sen olmalisin bu yer yuzunde ogrendigim iyi oldu ama..
arkadasim sen yanlis anladin galiba burada eggdrop icin tcl ler isteniyor. yani greet.tcl trivia.tcl hesabi. kernel ile alakasi yok. yani yanlis anlamissin senin soylediginle alakasi yok anlatabildimmi ?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5