Zıpkın bende aynı işlemler için genç arkadaşlar aramıştım, genelde gençler bu işten çabuk sıkılıyor ve 18 yaş altı gençlerle uğraşma yasal olarakda sıkıntıya sokar seni, 18 yaş altı gençlerin çalıştırılması ile ilgili sıkıntılar var. Bu işi en iyi ev hanımları yapıyor inan bana. Sen sadece şunu yapacaksın (evinde) diyeceksin yapacaklar.
Gençler sıkılmıyor.Abileri onlara birşeyler göstermediği için çaresiz kalıp pes ediyorlar belkide.
20 yaşındayım 2 yıldır seo ve adsense üzerinde denemediğim şey kalmadı.Fakat hiç birşey öğrenebildiğime inanmıyorum.
Seo konusunda 1 yıllık çalışma neticesinde 3 milyon sonuç ve rekabeti fazla olan kelimede bir iki site çıkarttım.(Bakclink vs satın almadan)
Ancak domain yaşı,backlink sayısı vs aynı olan bir siteyi bir seocuya verdiğimde adam 1 ay gibi bir sürede çıkarttı
1 sene nedemek 1 ay nedemek.
O Yüzden seo da başarılı olduğumu düşünmüyorum.
Adsense
Bu konuya gelincede 4 5 ay üst üste 200 dolar aldım.Sonrasında site ceza aldı pr0 landı ve gelir kayboldu tabi haliyle.
2 yıl boyunca öğrenebildiğim KOCAMAN BİR HİÇ!!!
Bazende kendi kendime konuşuyorum acaba ben birşeyler biliyordumda kendimi çokmu küçük görüyorum diye.Örnek sesli sohbet, sesli chat gibi kelimelerde ilk sayfada sitelerim var.Site sahipleri gelip abi nasıl çıktın bizde nasıl çıkarız diyorlar.İşte bu zamanlar diyorumki sanırım birşeyler biliyorum.
Sonra giriyorum foruma.Oda ney adam adnsense gelirinin resmini çekmiş yapıştırmış.Günlük 90$ Allah daha çok versin usta nedir olay? diyorum. Blogspot diyor. Ağlayasım geliyor ve yine hiç bir halt bilmediğimi düşünüyorum.
Niye öğrenemiyorum ?
Bilmem Türkiye de olduğum içindir belkide zira en ufak birşeyin devlet sırrı gibi saklandığı ortamlardayız.Kimse birşey ögretmiyor.Öğretirse googlenin parası biter
Vaz geçecekmiyim ASLA! Ama bir yandanda zorundayım.
Bütün zamanımı bu işe ayırıyorum.Kafa yoruyorum bazen geliyor 2 3 saat koltukta kestirip tekrar kalkıp sitelere özgün makale yazmaya çalışıyorum.Bu sebeple bir işte çalışamıyorum.Gelirde olmayınca duvarları yiyecek halim yok bir süre sonra pes edeceğimi düşünüyorum.
Bu işi çok öncelerden de bırakır buraya kadar getirmezdim amacım zengin olmak felan değil bunca zaman ayırdığım için bırakacaksam bile hiç olmazsa birşeyleri yapabildiğimi görüp bırakayım diyorum.
Neyse biraz uzun yazdım başınızı şişirdim özürdilerim.
Herkeze hayırlı çalışmalar...