İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eğitime Destek Olalım.

M

maiL

Misafir
Merhaba arkadaşlar. Dün referrerlarimi kontrol ederken bir eğitim sitesinden gelen birkaç ref. gözüme çarptı. Sitelerine girdiğimde ve üye olduğumda gördümki çoğunluğunu öğretmenlerimizin oluşturduğu bir internet sitesi.

sudee nickli değerli öğretmenimizin bana forumdan post ettiği mesajı aynen kopyalıyorum.

Kod:
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz Sayın Photo Turkey.

Sizden mümkünse minicik yürekler için bir ricada bulunmak istiyorum.

Birkaç gün önce köy okulları için kitap toplama kampanyası başlattık ve gerekli tanıtım yapılamadığı için şuan kampanya yavaş seyirde gidiyor.

Eğer mümkünse, adresinizin yayınlanmış olmasını görüp teşekkür etme inceliğinizi yine gösterip bize yardımcı olabilir misiniz ?

Belki  [URL="http://www.100binkitap.com"]http://www.100binkitap.com/[/URL]  bu adresi sayfanızın küçük bir yerinde yayınlayabilirsiniz.Veya çevrenizde bulunanlara bu anlamlı kampanyayı duyurabilirsiniz.

" Selam verdim, borçlu çıktım " demezseniz, sizden bu yardımı köylerde unutulan minicik yürekler için istemekte bir mahzur görmedim Gülümseme

Haddimi aştıysam özür diliyorum.

Ne dersiniz ? Bu anlamlı amaçta gönüllerimiz buluşsun mu?

Ben bu kampanyaya birkaç sitemden destek vereceğim. Aramızda mutlaka destek vermek isteyecek değerli arkadaşlarımız çıkacaktır.

Destek olma şeklimizi yukarıda sude öğretmenimiz belirtmiş verilen adresi sayfamıza koymak.

Şimdiden eğitime destek verdiğiniz için Teşekkür ediyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst