İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eğlence mekanları!

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Herkese merhabalar,

Arkadaşlar sizden bir ricam olacak. Lütfen benimle fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Yerel bir eğlence mekanları tanıtım sitesi açmayı düşünüyorum ama rağbet olur mu bilmiyorum. Sizden ricam fikrim hakkında yorumlarınız ve arkadaşlarınızla dışarı çıkarken gideceğiniz mekanı nasıl ve nereden araştırırsınız? (internetin başına geçip google amcaya sorar mısınız mesela?)

reprobate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım bence istanbul için yapacaksan sölüyorum , içerideki kız erkek oranı , mekana damsız giriş tüyoları ve fiyatlar hakkında bilgi verirsen gözlemlerinden yola çıkarak , kısa sürede kral olursun :)

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
arkadaşım bence istanbul için yapacaksan sölüyorum , içerideki kız erkek oranı , mekana damsız giriş tüyoları ve fiyatlar hakkında bilgi verirsen gözlemlerinden yola çıkarak , kısa sürede kral olursun :)

İstanbul için değil biraz daha küçük bir yer için düşünüyorum. Fiyatlar hakkında bilgi olacak kesinlikle ama diğerleri hakkında kararsızım :)

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
arkadaşlarınızla dışarı çıkarken gideceğiniz mekanı nasıl ve nereden araştırırsınız? (internetin başına geçip google amcaya sorar mısınız mesela?)

Arkadaşlarıyla gezerken araştıranı hiç görmedim.Kızla buluşacak olanlar bakıyor olabilir.

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Arkadaşlarıyla gezerken araştıranı hiç görmedim.Kızla buluşacak olanlar bakıyor olabilir.

Bir defa başımıza geldi de o yüzden yazmıştım. Her zaman gidilen mekanlardan başka bir yer denemek isterseniz bunu sadece arkadaşlarınıza mı sorarsınız yoksa internetten de araştırır mısınız? veya reklamı yapılırsa insanların ilgisini bu yöne çekebilir miyiz? böyle bir ihtimal daha varmış buradan da bakalım diye.

mertgold

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
soran olur hangi ilde oturuyosa mesela ankarada eğlence yerleri vs diye aratabilir

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
soran olur hangi ilde oturuyosa mesela ankarada eğlence yerleri vs diye aratabilir

Bahsettigim yer alanya. sadece alanyada oturanlar degil tatile gelenler veya tatil oncesi arastirma yapanlar icin kullanisli olabilir mi diye merak ediyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.