- Reaction score
- 3
Arkadaşlar internetten para kazanma yollarından upload ve reklam izle para kazan işleri çok zahmetli ve kazancı çok az..
Affiliate marketing ve network marketingde kazanç iyi ama başarılı olabilirseniz. Bu işi yapan kişi çok ama başarıyla yürütebilen kişi sayısı çok az...
Hal böyle olunca internetten para kazanmak isteyenler bunların bir çoğunu deniyor ve bir süre sonra ister istemez tıkanıyorlar.
Peki bunların dışında basit bir internet kullancısının bile yapabileceği kadar kolay ama kazancı da yüksek bir yol yok mu?
Artık var.. Sitemdeki yazıdan alıntıdır.
Affiliate marketing ve network marketingde kazanç iyi ama başarılı olabilirseniz. Bu işi yapan kişi çok ama başarıyla yürütebilen kişi sayısı çok az...
Hal böyle olunca internetten para kazanmak isteyenler bunların bir çoğunu deniyor ve bir süre sonra ister istemez tıkanıyorlar.
Peki bunların dışında basit bir internet kullancısının bile yapabileceği kadar kolay ama kazancı da yüksek bir yol yok mu?
Artık var.. Sitemdeki yazıdan alıntıdır.
Xnetwork Sisteminin Farkı Nedir ki
Çok Kazandırıyor?
1 Ağustos itibariyle resmen faaliyete girecek olan Xnetwork bir çok alanda diğer network marketing (nedir?) firmalarından ayrılıyor. Zaten bu yüzdendir ki Xnetwork onlardan daha fazla kazanç sunuyor ve kendini '' Diğer network marketing firmalarına rakip olmaya değil destek olmaya geliyoruz'' diye ifade ediyor.
Peki bu yazımızda hangi sorulara cevap arayacağız dilerseniz hemen onları sıralayalım:
1- Xnetwork nedir? Diğer network marketing firmalarından farkı nedir?
2- Xnetwork sistemi genel olarak nasıl işler?
3- Xnetwork kazanç sistemi nasıldır?
Birinci sorudan başlıyoruz.
1- Xnetwork nedir? Diğer network marketing firmalarından farkı nedir?
Xnetwork, üyelerine dijital ürünler sunan bir online network marketing projesidir. Tanımda da ifade ettiğim gibi en büyük farklarından birisi ''dijital ürünler'' sunması. Klasik network marketing firmaları fiziksel ürünleri pazarladığı için üyelerine yüksek kâr payı bırakamazlar. Fakat Xnetwork dijital ürünler sunduğu için üyelerine %70 e varan kâr payı bırakmaktadır. İkinci büyük farkı ise kazanç sistemi. Onu da üçüncü soruda cevaplayacağız zaten.
2- Xnetwork sistemi genel olarak nasıl işler?
Xnetwork sisteminin mantığı Binary Sistemine dayanmaktadır. Sistem her üyeden en az 2 alt üye edinmesini talep eder. Aşağıdaki resimde de görüldüğü üzere ikili bir sistem mevcuttur ve hiç bir üye 2 den fazla alt üye edinemez.
Bu durumda 2 den fazla alt üye edinen kişilerin durumu ne olacak?
Bu üyeler, sisteme katılıp da alt üye edinemeyen üyelere alt üye olarak eklenecekler. Dolayısıyla ekip birbirini desteklemiş olacak. Örneğin ben yirmi alt üye edindim. Sistem bunlardan sadece ikisini benim alt üyem olarak kaydedecek diğer 18 üyeyi ekibimde olup da alt üye edinemeyen kişilere alt üye olarak ekleyecek. Bu durumda ekip dengeli olarak büyüyecek ve hep birlikte kazanacak.
3- Xnetwork kazanç sistemi nasıldır?
Xnetwork kazanç sisteminde ikili kol halinde büyüyen ekibiniz 5. hattı tamamladığında %40 kazançla (vergiler düşüldüğünde) 1500 TL civarı bir para kazanmış olacaksınız. Eğer ekibiniz 7.hattı tamamlarsa bu kez %30 komisyonla (yine vergiler düşüldüğünde) 6000 TL kazanacaksınız. Dolayısıyla 7.hattı tamamladığınızda toplamda 7500 TL kazanmış olacaksınız. Bu hatları ne kadar kısa sürede tamamlarsanız o kadar kısa sürede bu paraları kazanabileceksiniz.
Arkadaşlar Fatih ATASOY olarak ben de bu sistemin içinde yer alacağım. Ama çok güçlü bir ekiple birlikte. Ekibimizle ilgili detayları bir sonraki yazımda aktarmayı düşünüyorum. Sistemle ilgili merak ettikleriniz veya sisteme aranızdan katılmak isteyenler varsa yazıya yorum yapmak suretiyle sorularınızı ve isteklerinizi belirtebilirsiniz.
Ekibimiz çalışmalara başladı. Xnetworkun en güçlü ve farklı ekibi olan Xnetwork Pro ile ilgileri buradan edinebilrsiniz.