İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
MOTOR_B 100 GİRDİ
TRAFİK_B 96 GİRDİ
İLKYARDIM_B 100 GİRDİ

trafiktende 100 alsaydım sürücü kursunun kampayasına göre paramı geri vereceklerdi ama kırmızı ışık sorusu yaktı beni :(

o kadarda çalıştım 100 alayım diye ya

pehh baya iyi yapmışsın ama. şimdi bide direksiyona gireceksiniz dimi

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet direksiyona girecez. Direksiyondayken artislik yapsam vermemezlik yaparlarmı kıllık felan gibi? yoksa o direksiyon hocalarını bidaha arabaya binmez ederdim :D

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
sakın ha öyle bişey yapma, ne olur ne olmaz kıl birilerine denk gelirsin
koltuk rahatlığı, aynalar, kemer, unuttuğum bişey varmı :D

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ortaokuldan beri arabayla gidiyorum okula sürüşümde sorun yok ama sevmiyorum ağır gitmeyi hele de ağır ağır kalkmayı :D o kılları çarşıda tek tek yolarım öyle bişey olursa :p

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MOTOR_B 100 GİRDİ
TRAFİK_B 96 GİRDİ
İLKYARDIM_B 100 GİRDİ

trafiktende 100 alsaydım sürücü kursunun kampayasına göre paramı geri vereceklerdi ama kırmızı ışık sorusu yaktı beni :(

o kadarda çalıştım 100 alayım diye ya

Çifüüüü ortağı kırıp geçirmişsin tebrikler :D

Bu arada "kostak" arkadaşımızda kazandı ona da tebriklers.. :D

kostak

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
öle kardes bugun bi araba kullanmısıın oooooo görseydin mezarlığa ucuyorduk eheeuhuehe

motor 87
ilkyardım 87
trafik 78 gibi bişidi

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tebrik ederim kazanan arkadaşları tekrardan. kazanamayan arkadaşlar için ve ehliyet alacak kişilere ise eski CD buldum 5 adet. 2 CD Motor dersi - 2 CD Trafik dersi - 1 CD Sağlık dersi. isteyen olursa kopya yapıp adresinize gönderebilirim. kargo alıcıya aittir :p

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet ya bide direksiyon var ayın 20 sinde burda.Sürücü kursundan bana düşen araba serçe :S nasıl süreceksek artık :D

bu arada ihtiyaç olan arkadaşlar varsa bendede eğitim cdleri ve kitaplar var kargolayıp yollayabilirim pm atmanız yeterli ama lütfen gerçekten ihtiyaç olanlar söylesin arşivde bulunsun diye istemeyin :p

B

baronmarty

Misafir
evet ya bide direksiyon var ayın 20 sinde burda.Sürücü kursundan bana düşen araba serçe :S nasıl süreceksek artık :D

bu arada ihtiyaç olan arkadaşlar varsa bendede eğitim cdleri ve kitaplar var kargolayıp yollayabilirim pm atmanız yeterli ama lütfen gerçekten ihtiyaç olanlar söylesin arşivde bulunsun diye istemeyin :p

adresimi pmledim yeni yazıldım ne kitabım var ne cd'im :(

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Burada direksiyon mayıs 26 da olacakmış
Bu arada deneme sürüşlerine saat 11 de gittim az daha yanımdaki adama dalacaktım allah ne verdiyse debriyajdan ayagımı çekiyorum adam bırakmıyo sonra da bana laf ediyo, hiç çenesi durmadı adamın ya
allah bana iyi peygamber sabrı vermiş

T

tuce

Misafir
ben 4. haklkımda geçtim gerçi ilk 2sine girmemiştim. ve sertifikamı falan aldım 1 dönem önce ama hala gidip almadım ehliyetimi çok üşeniyorum.. arkadaşlar direksiyon sınavında rahat olun panik halinde çok süper kullansanız bile vermiyolar. ben gayet rahattım hatta kamyonun altında kalıyorduk ama yine geçtim.. arabaya bindiğiniz anda ayna, kemer, el freni, koltuk ayarını kontrol etmeyi sakın unutmayın, arabayı bırakırkende vitesi boşa atın... ve sınav yerinde o kadar bekliyorsunuz ki o yüzden kahvaltı edip gidin yoksa açlıktan öle bilirsin vede yanınzda bozuk para olsunki çay, su içebillesiniz ... hepinize başarılar şimdiden.

T

tuce

Misafir
bide sınav sırasında hocalar yardım ediyor o yüzden bir an ayağınızın altında fren- debriyaj yok olursa nerde diye sormayın direk kalırsınız+hocanın başını yakarsınız

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.