T
themaniac
Misafir
Eif teyze uyuyamiyorum, ne yapmaliyim?
Burasi Eif Soru cevap olduguna gore dogru yere yazdim sanirim
Anladım. Forum tamamlanınca göz atıp önerilerde bulunabilirim.Daha tamamlanmış değil ama genel forum.
Eif teyze uyuyamiyorum, ne yapmaliyim?
Piyasada bildiğin makale içindeki kelimelerin yerini rastgele değiştiren program varmı ?
Yani spinner değil de rastgele kelime değiştirme mi? Bunu yapmak zor bir şey olmaz da cümleler düşük anlamsız olur.
Tabikide cümlelerde bir gram mantık kalmaz. Fakat önce spinleyip sonra bu işlemi yapabilirsek makale %100 özgün olur. Bu sadece google botlarını oyalamak için bir yöntem. Ama google gramer kuralları için algoritma geliştirdimi onu bilmiyorum ? Bu tarz bir program bulabilirsem deneyeceğim bu yöntemi. Ziyaretçiyi tutmak içinde içeriğin en başına resimli makale koymak iyidir Google bazı spinli makaleleri hala yiyor binlerce rakip olan kelimelerde ilk sıralara gelebildiğim oluyor fakat bazı spinli makaleleri anlıyor. Spin programının vicdanına kalmış artık olay
Nightwall 2-3 aylık olay için değer mi? Sonrasında filtreyi yer yine. En iyisi sağlam siteler yapmak. Ziyaretçi sayfayı açtığı gibi kapatıp gider zaten.
efenm yarın izinliyim ne yapacağımı bilmiyorum yardım lütfen !!!
link kasmak dışında yapılacak eğlenceli bir şeyler olmalı
soru 1 domain in adsense den banlı olup olmadığını anlayabilirmiyiz
soru 2 60 k facebook sayfam hiç bir neden gösterilmeden silindi.Neden olabilir ve ben ne yapabilirim.
programlamaya başlayabilirim. sorumu şu konuda sormuştum bugün
http://forum.iyinet.com/java-jsp-c/180735-c-yararli-kaynaklar.html
GORIKEZELLA için nasıl bir seo çalışması yapma mı önerirsin abla?
işten güçten sıkıldığımız zaman motivasyon partisini ne zaman yapacağız
soru 1 domain in adsense den banlı olup olmadığını anlayabilirmiyiz
yeni bir tema, sitemap ve amaca yönelik içerik.