Evet arkadaşlar yanlış duymadınız. Eklenerek Onaylanan Her Tv & Radyo İçin 0,3 TL Veriyorum.
Şartlar Ne?
*İlk öncelikle gönderinizin tv & radyo sitemizde daha önceden yer almamış olması.
*Türkçe Olması.
*MMS RTMP HTTP gibi flash / wmp playerda dinlenebilecek özellikte olmalı.
*<iframe> tagı ile ekleme yapmıyorum. Bu türden bir kaynak olmaması.
*Player tabanında ek metin,reklam bannerı vs olmaması.
*Çalışır ve aktif olmalı.
http://www.tiviradyo.com/istek.html
bu bölümden isteklerinizi tam olarak, paypal eposta adresinizle gönderin.
Değerlendirme sonucu şartlara uygun bulunarak eklenenler her istek için geri bildirim ile gönderilecektir.
Minimum onaylanan tv & radyo sayısı 10 olduğunda ödemenizi hiç bekletmeden göndereceğim.
İnsan kaynakları gibi bir bölüme konuyu açmadım çünkü tesadüfen kaynağa ulaşıp sitemize ekleme imkanınız mevcut.Ayrıca herkes yararlanabilir.
Gönderimin onaylanıp onaylanmayacağını nasıl anlayacağım?
1-Mail İle,
2-Tv & Radyonun Çalışır Halde Sitede Yer Alması İle.
Kolay gelsin.
Harici sorularınızı bu başlık altında ya da sitemizin iletişim bölümünden gönderebilirsiniz.
Şartlar Ne?
*İlk öncelikle gönderinizin tv & radyo sitemizde daha önceden yer almamış olması.
*Türkçe Olması.
*MMS RTMP HTTP gibi flash / wmp playerda dinlenebilecek özellikte olmalı.
*<iframe> tagı ile ekleme yapmıyorum. Bu türden bir kaynak olmaması.
*Player tabanında ek metin,reklam bannerı vs olmaması.
*Çalışır ve aktif olmalı.
http://www.tiviradyo.com/istek.html
bu bölümden isteklerinizi tam olarak, paypal eposta adresinizle gönderin.
Değerlendirme sonucu şartlara uygun bulunarak eklenenler her istek için geri bildirim ile gönderilecektir.
Minimum onaylanan tv & radyo sayısı 10 olduğunda ödemenizi hiç bekletmeden göndereceğim.
İnsan kaynakları gibi bir bölüme konuyu açmadım çünkü tesadüfen kaynağa ulaşıp sitemize ekleme imkanınız mevcut.Ayrıca herkes yararlanabilir.
Gönderimin onaylanıp onaylanmayacağını nasıl anlayacağım?
1-Mail İle,
2-Tv & Radyonun Çalışır Halde Sitede Yer Alması İle.
Kolay gelsin.
Harici sorularınızı bu başlık altında ya da sitemizin iletişim bölümünden gönderebilirsiniz.