![]() |
![]() |
nedeni ; forumda paylaşım sayısı iyice yerlerde sürünüyor , siyasetçiler forumu zaptetmiş durumda , üyelere iftira atılıyor , ispatlanamıyor , haksızca suçlayanlar çamur atıp duruyor.
ben coca cola içiyorum diye eksi rep almıştım.
doğru yönde kullanılıcaksa neden olmasın... dediğiniz gibi sınırda konabilir veya davetiye yollama hakkı sistemi gibide olabilir.
Siyasi konulardan dolayı insanları sinirlendirmekte başı sen çekiyorsun, eksi repi de farklı siyasi görüşte olanlara vermek için istiyorsun. Birisine Ahmeti seviyor, Mehmeti sevmiyor diye eksi rep verilemez. Eksi rep yağmuruna tutulabilirsin.Esasında ne eksi rep, ne de artı rep vermek gereksiz, boşa forum sistemine de yük, fakat itrader güzel bir düşünce.
verin şu kıza bir kaç -rep hakkı da chp yi sol partileri sevmiyorum hakaret ettiğinde uygun-değilya teşvik ettiğinde uyarıyorum diye bana saçma sapan sebeplerle paso -rep versinhatta bi kere -rep vermek için bir sürü kişiye +rep verdi iki kere veremiyor ya -rep üstüste
![]()
Eksi rep verme hakkımı istiyorum.....
saygılarımla
nedeni ; forumda paylaşım sayısı iyice yerlerde sürünüyor , siyasetçiler forumu zaptetmiş durumda , üyelere iftira atılıyor , ispatlanamıyor , haksızca suçlayanlar çamur atıp duruyor.
bu duruma tepki göstermek istiyorum.
ciddimisin ,araştırmadan yazın bakalımForumda siyaseti sen başlattın mywedding
eksi rep kaldırıldığı için herkes , konu ile alaksız yorum yapabiliyor. insanları hedef gösteriyor , sonra yakınıyoruz , çöplük oldu diye ..Sonunda biri durdurabilmiş, sevindim buna.. Birde bu sahisin siyasi tartismalara neden olan konular acmasini engellerse cok daha iyi olacagina inaniyorum..
başlık konusu ile alakasızsınız.. kişisel problemlerinizi başka posta taşıyın lütfen.Farkında degilsin ama burayi çöplük eden 1 numarali kişi sensin
Ne olursa olsun bir bayan için böyle laflar ayıptır diyorum eski bir basit domain için bu yakıstırma ve kin tutar gibi devam ettirmen cok ilginç sizide izliyorum epeydir fakat bu kötü argo kelimelerinizi bir bayana demenizi kınıyorum şimdi diyeceksinki Mywedding avukatımısın hayır tanımam bile ama insanlık yönümle yanlış yoldasın diyorumverin şu kıza bir kaç -rep hakkı da chp yi sol partileri sevmiyorum hakaret ettiğinde uygun-değilya teşvik ettiğinde uyarıyorum diye bana saçma sapan sebeplerle paso -rep versinhatta bi kere -rep vermek için bir sürü kişiye +rep verdi iki kere veremiyor ya -rep üstüste
![]()