İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Eksi rep verme hakkımı istiyorum..

eksi rep hakkımı...

• istemiyorum

Kullanılan: 15 31.9%
  • istiyorum

Kullanılan: 32 68.1%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
bana göre 1 üyenin - rep leri kıymetli olmalı yani sınırlı sayıda olmalı en fazla 10 tane gibi bir kısıtlama getirlmeli ki kimse önüne gelene hemen - rep vermemli verirken birdaha düşünmeli ( sadece bir fikir )

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben coca cola içiyorum diye eksi rep almıştım.

doğru yönde kullanılıcaksa neden olmasın... dediğiniz gibi sınırda konabilir veya davetiye yollama hakkı sistemi gibide olabilir.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
nedeni ; forumda paylaşım sayısı iyice yerlerde sürünüyor , siyasetçiler forumu zaptetmiş durumda , üyelere iftira atılıyor , ispatlanamıyor , haksızca suçlayanlar çamur atıp duruyor.

Siyasi konulardan dolayı insanları sinirlendirmekte başı sen çekiyorsun, eksi repi de farklı siyasi görüşte olanlara vermek için istiyorsun. Birisine Ahmeti seviyor, Mehmeti sevmiyor diye eksi rep verilemez. Eksi rep yağmuruna tutulabilirsin.

Esasında ne eksi rep, ne de artı rep vermek gereksiz, boşa forum sistemine de yük, fakat itrader güzel bir düşünce.

N

necro

Misafir
ben coca cola içiyorum diye eksi rep almıştım.

doğru yönde kullanılıcaksa neden olmasın... dediğiniz gibi sınırda konabilir veya davetiye yollama hakkı sistemi gibide olabilir.

:) Eksi rep verebilseydim şu anda sana -rep i vermiştim. coco-cola yi sevdigiğin için değil ama bende severim. -rep vermemin sebebi sen coco-cola içerek kolaları tüketiyorsun ya yarın kriz olursa fabrika durar bir daha kola üretilmezse ne olacak? ben nasıl kola içeceğim o zaman. senin bu umarsızca tüketmen yüzünden bir daha ben kola içemeyebilirim. o yüzden -rep verirdim. bir gün tüm kolaları ele geçirecem... nihahahah!

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Siyasi konulardan dolayı insanları sinirlendirmekte başı sen çekiyorsun, eksi repi de farklı siyasi görüşte olanlara vermek için istiyorsun. Birisine Ahmeti seviyor, Mehmeti sevmiyor diye eksi rep verilemez. Eksi rep yağmuruna tutulabilirsin.Esasında ne eksi rep, ne de artı rep vermek gereksiz, boşa forum sistemine de yük, fakat itrader güzel bir düşünce.

müneccimmisiniz siz acaba , nerden çıkardınız ...komik

ayrıca artık beni hedef göstermeyi bırakmanızı tavsiye eder ve aynaya bakmanızı öneririm.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
bence -rep olmalı fakat yalnızca belli konularda. mesela sadece google, ticaret, kodlama ile alakalı forum başlıklarında -rep ibaresi çıkmalı ve yalnızca o başlıklarda -rep verebilmeliyiz.

siyasi ve sosyal içerikli forumlarda -rep ibaresi çıkmamalı. hepimiz akıllı uslu insanlarız düzgünce tartışmayı öğrenmeliyiz. herkes aynı fikri benimseyecek diye bir kaide yok. düzgünce tartışabildikten sonra ne mutlu bize. işte bu yüzden siyasi ve sosyal konularda -rep çıkmamalıki birbirimize çocuk gibi kum atmayalım, tartışma orada kalsın.

ayrıca, -rep güzel birşey, güven sağlayamayacağımız insanları az çok ortaya çıkarıyor. ben bir kişiyi kırmızı görünce, demek ki var bi işki o kadar -rep almış diyorum ve uzak duruyorum.

eğer dediğim şekilde bir -rep düzeni yapılabilirse bence mükemmel olur.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
rep anonim olmadığı sürece her zaman kişiselleşeceğini düşünüyorum, eğer o an geri -rep veremese bile o kini içinde tutup ilk fırsatta verir birçok kişi. Bu denli büyük kalabalıklar söz konusu olunca, olgunluk, güven gibi kavramlar konu dışı kalır. Sadece forum bazlı değil, belli bir sayının üzerine çıkınca zaten birebir denetlemek imkansız hale geliyor. 500 kişilik bir şirketiniz olsa, ben çalışanlarıma güveniyorum, suistimal olmaz bizim şirkette diyebilir misiniz, diyemezsiniz.

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
verin şu kıza bir kaç -rep hakkı da chp yi sol partileri sevmiyorum hakaret ettiğinde uygun-değilya teşvik ettiğinde uyarıyorum diye bana saçma sapan sebeplerle paso -rep versin :D hatta bi kere -rep vermek için bir sürü kişiye +rep verdi iki kere veremiyor ya -rep üstüste :D:D

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
verin şu kıza bir kaç -rep hakkı da chp yi sol partileri sevmiyorum hakaret ettiğinde uygun-değilya teşvik ettiğinde uyarıyorum diye bana saçma sapan sebeplerle paso -rep versin :D hatta bi kere -rep vermek için bir sürü kişiye +rep verdi iki kere veremiyor ya -rep üstüste :D:D

Bu Forumdaki Amacın Nedir ?

Gerçekten Yazdığın Her Mesajda Var Abukluk...
Kendine Gel Arkadaşım.Belki de Bu Forum sana Göre Değildir... Ne dersin ?

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Eksi rep verme hakkımı istiyorum.....

saygılarımla

nedeni ; forumda paylaşım sayısı iyice yerlerde sürünüyor , siyasetçiler forumu zaptetmiş durumda , üyelere iftira atılıyor , ispatlanamıyor , haksızca suçlayanlar çamur atıp duruyor.

bu duruma tepki göstermek istiyorum.

Forumda siyaseti sen başlattın mywedding :p

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Sonunda biri durdurabilmiş, sevindim buna.. Birde bu sahisin siyasi tartismalara neden olan konular acmasini engellerse cok daha iyi olacagina inaniyorum..

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Sonunda biri durdurabilmiş, sevindim buna.. Birde bu sahisin siyasi tartismalara neden olan konular acmasini engellerse cok daha iyi olacagina inaniyorum..
eksi rep kaldırıldığı için herkes , konu ile alaksız yorum yapabiliyor. insanları hedef gösteriyor , sonra yakınıyoruz , çöplük oldu diye ..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Farkında degilsin ama burayi çöplük eden 1 numarali kişi sensin

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bırak bana kurallari saymayi, sadece konuyla ilgili fikrimi soyledim çöplüğe çevirmekten bahsettin, bende sebebini söyledim.. Ilk zamanlar acaba kiz oldugu icin cok mu ustune gidiyorlar diye düşündüm meğer haklıymışlar

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne olursa olsun bir bayan için böyle laflar ayıptır diyorum eski bir basit domain için bu yakıstırma ve kin tutar gibi devam ettirmen cok ilginç sizide izliyorum epeydir fakat bu kötü argo kelimelerinizi bir bayana demenizi kınıyorum şimdi diyeceksinki Mywedding avukatımısın hayır tanımam bile ama insanlık yönümle yanlış yoldasın diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.