İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ekşi sözlük klonu yazdırmak istiyorum

wickedgame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öncelikle belirteyim, aradığım kısa süreli bir ilişki değil :) ...
yaşam koçu tadında, web ortamında sırasıyla birçok çok iş yaptıracağım yetenekli bir webmaster arıyorum.

istediğim şey: baştan yazılacak, bazı özelliklerinin farklı olacağı bir ekşi sözlük klonu. google optimizasyon sorunu olmamalı, webmaster "ekşi sözlük" olgusundan anlayan, yaratıcı ve duruma müdahele edebilen biri olmalı.

ücret için aramızda anlaştıktan sonra zaman içerisinde yapılacak güncellemeler ve destek için de ayrıca ücret verebilirim... bildiğiniz gibi sözlük sitesi statik bir iş değildir, sürekli olarak gelişmeye ve yeniliklere açıktır.

tek şartım: iki tarafın anlaşma hükümlerinin noter kanalıyla tasdik edilmiş olması. bu konuda daha önce bir kazık yedim, anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
"öncelikle belirteyim, aradığım kısa süreli bir ilişki değil :) ..."

Lafından sonra niyetinizin saptığını düşündüm :p Herneyse işin şakasıydı tabi.Çalışmak çok isterdim.Ancak malesef.Umarım piyasdaki iyilere denk gelir , sorun yaşamazsınız.Kolay gelsin :)

wickedgame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ata350, piyasada bu işten anlayan bir tanıdığınız varsa ve yönlendirirseniz mutlu olurum. karşılıklı memnuniyet ön planda kesinlikle :)

Smiley*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açıkçası konunun yeri burasımı tartışmak lazım..

floppy

1
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Konunun yeri hakkında yorum yapmak mümkün değil. PHP veya .Net olsun dememiş arkadaş, bunların genelini kapsayan bir kategorimiz de yok maalesef.

Bu arada eğer uzun süreli, profesyonel bir ekip düşünürseniz yardımcı olabiliriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.