İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ekşi Sözlük Reklam Hizmetleri.

Ekşi Sözlük

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Haziran 2018
Mesajlar
2
Reaction score
0
Arkadaşlar Merhaba

10 yıllık Ekşi Sözlük tecrübem bulunmaktadır, bu tecrübelerimden faydalanarak dilediğiniz her konunun, sizin belirlediğiniz ya da benim hazırladığım bir içerikle, sözlük formatına uyarlayarak 3 farklı hesabımdan tanıtımını yapıyorum.


Bu tanıtımlar; yazdığınız bir kitap, siteniz, markanız, girişimleriniz, hakkınızda medyada çıkan haberler ya da bizzat kendiniz için olabilir, bunlarla ilgili hali hazırda bir başlık varsa sadece entry girerek ya da sitenize yönlendirebileceğim linkli bir entry girerek, daha önce açılmış bir başlık yoksa sizin için başlık açarak yapabilirim. Bu şekilde daha çok kişiye daha kısa sürede ulaşıp daha fazla geri dönüş alabilirsiniz.


Ekşi Sözlük'te gündem olmuş bir başlıkta kendi fikirlerinizin olmasını isterseniz, ilgili başlığa farklı hesaplarla, bu konuyla ilgili entry'ler girebilirim. Bu şekilde Ekşi Sözlük yazarlığınız olmasa bile düşünceleriniz Ekşi Sözlük'te yer alabilir.

İçeriğin türüyle ilgili bir kısıtlama bulunmamaktadır, yasalara uygun olduğu sürece dilediğiniz her konuda tanıtımınızı yapabilirim.

İçerikleri sizin tarafınızdan hazırlanmış ilanlarınız iş alındıktan sonra 1 saat içinde, içeriğini benim tarafımdan hazırlanacak olan duyurular en geç 24 saat içerisinde Ekşi Sözük'e aktarılacaktır.

Entry'ler benim tarafımdan hiçbir zaman silinmemektedir fakat sözlük yönetimi tarafından zaman zaman silinme ihtimali vardır, böyle bir durumda ücret almadan aynı entry tekrar girilecektir.


Başlık Açma Ücreti: 30 TL
Entry Girme Ücreti: 20 TL
Linkli Entry Girme Ücreti: 25 TL
Ödeme: Enpara.com
 

hgirua1

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
4 Mayıs 2019
Mesajlar
18
Reaction score
0
Konum
istanbul
Hala devam ediyorsanız, bende düşünüyorum, birden fazla entry girdireceğim fakat fiyatları biraz daha makul seviyeye çekebilirmisiniz?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst