Ben de istiyorum...
Yaklaşık 93$a ihtiyacım var şu kalan 5 gün içinde, adsense için.
Yardımcı olacak arkadaşa teşekkürlerimi iletirim.
Dolapta soğuk su da var.
Ben de samimiyim :gül:Üzme çocuğu ya, gayet samimi şekilde meramını söylemiş..
Karşılığında size para verme imkanım zayıf ancak dilerseniz blogumda reklamınızı yayınlayabilirim veya daha farklı şeyler. Yardımlarınızı bekliyorum. Sadece 17 dolarcık..
1000 tekil hitli siteniz varsa size yardımcı olurum 5 günde 10 dolar çıkartırız.
Çok düşünüyorum ve üşeniyorum bulmaya. Adsense'de hile reportu nerden yapılıyordu ? veya hevesini kırmasak mı ..?
Ekleme : Benim hoşuma gitmeyen durum senin 3 kuruşun değil, ukala tavırların. Bir insan hem böyle bir başlık açıp, hem nasıl bu kadar pişkin ve ukala olur anlamıyorum, başlıkta hiçbir şeye aldırmadan utanmadan yazıyorsun, insan bir cevap verir, yanlış yaptım der. Bu yüz kıvırdığın adamlar sana yardımcı olucaktı ama sen yardım isteyip, bir de başlıkta yüzsüzlük yapmayı tercih ettin. Noldu yüzlerce çok bilen mesajların, tavırların. 4 ayda 100 dolar yapmak mıydı bildiklerin ?
Hile nerde var? Ben hile yaparsam dünyadaki adsense yayıncılarının tümü banlanır merak etme onu sen.Çok düşünüyorum ve üşeniyorum bulmaya. Adsense'de hile reportu nerden yapılıyordu ? veya hevesini kırmasak mı ..?
yorum yapmayacaktım ama çok pişkinsin be kardeşim...
"Hile nerde var? Ben hile yaparsam dünyadaki adsense yayıncılarının tümü banlanır merak etme onu sen.
Geri kalan bikaç günde 10 dolar açığı kapatabilecek sitesi olanlardan destek bekliyorum..."
ne demek şimdi bu?
evet bu konuya yorum yazan herkesin algı sorunu var, sen çok normalsin hadi kardeşim akşam akşam kavga etmeyelim... hayırlı akşamlar, adsenseden daha daha çok kazanman dileklerimle...