İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ekşisözlük Sedo da

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şuan bende düzgün cash lazım olmuştur 15 dakika atmışlardır sedoya ekşi nasıl olsa:D

irtem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
anlık bişeydi herhalde bende düzgün ya da dediiğiniz gibi cash lazımdı herhalde :D :p

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
dün saldırı vardı sanırım, açılmıyordu ekşi sözlük acaip ağırdı ondan dolayı sedoya çekmiş olabilirler.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
ben hala milletin oraya neden girip yazı yazdığını çözemedim

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ekşisözlükte ne kadar saçma sapan yazılar olsada çok faydalı yazılarda bulunuyor. Yazar falan değilim ama arada girer okurum. Bazen eğlenmek, bazen öğrenmek için. Hatta sağlık sorunlarımda bile ekşiye bakıyorum, cevabını buluyorum :)

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
ekşisözlükte ne kadar saçma sapan yazılar olsada çok faydalı yazılarda bulunuyor. Yazar falan değilim ama arada girer okurum. Bazen eğlenmek, bazen öğrenmek için. Hatta sağlık sorunlarımda bile ekşiye bakıyorum, cevabını buluyorum :)

haklısın aklıma takılan herşeyin cevabını ekşisözlükten bulabiliyorum. Arada geyik muhabbetlerinin dönmesi vs. insaların doğallıklarından kaynaklanıyor bence buda çok farklı ve güzel bir yanı :)

HatayMaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ekşi sözlüğü eğlenerek okuyorum. sitede çok olmasa da bulunan zeki insanlar mizah ağırlıklı güzel şeyler yazıyorlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.