İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ekstra mesaj kutusu.

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
sanırım birçok üyenin dermanına yetişti :)

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
güzel oldu bu. Bu arada bu nickin altına yazdıgımız yazıları nerden yazıyorduk bulamadım :/

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
İşte hocam , açın bir işbankası hesabı her kesim alabilsin.Satışlarda artar böylece.Sadece paypal ile satışlar düşük olacaktır.

Ekleme:
Hesap lazımsa ben temin ederim yeterki yükleme yapin :D

Sabrım dayanmıyor.Ne içtiniz siz ? Yeter artık konuları baltaladığınız.Gülmek güzel birşey ama içtikten sonra girmeyin şu foruma.Bıktım artık.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
katılıyorum diyenleri sahalarda göremiyoruz. İlla tartışma yaratcaksınız. Gecenin bu saatinde sizin ayakta ne işiniz var zaten yatın uyuyun. İçmiş gelmiş diyorsun . Saçmalayan sensin aslında herkes ne demek istediğimi anlıyor. Konu baltaladıığım için ticaret yapıyorm konu baltaladığım için yardımcı oluyorum bu kadar teşekkür alıyorum. Şu nacizane hoş olayıda batırdınız ya güzel ve mirror yorumlarla tebrik ediyorum.
Saygılarımla beraber. bu arada hatasızkul ve atabarı bida benimle muhattap olmak zorunda değilsiniz zorlamıyoruz. Uzatcaksanız özele gelin.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
herkesin gözü önünde kişisel tartışma yapmayınız, mutfağa gidiniz

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.