İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ekstra Para kazandıran bir site

ogzhnpyde

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Haziran 2017
Mesajlar
8
Reaction score
0
Herkese merhaba belki duymuşsunudur MargetGlory diye bir site var gerçek hayatın sanallaştırılmış versiyonu olan bir oyun. Para vermeden biraz uğraşlar sonucu ufak da olsa gelir elde edilebilcek bir site. Diğer çiftlik oyunlarından farkı yıllardır site aktif durumda. Ben lisedeyken bu siteyi görmüştürm biraz uğraşmıştım aylık 3-5 dolar kazandırıyordu fakat sonradan unuttum gitti hesabımı bulamadım. Yıllar sonra tekrardan kaşıma çıktı ve baya şaşırdım hala böyle bir site aktif ve insanlar deli gibi oynamaya devam ediyor. Ben lisedeyken dediğime bakmayın yaklaşık bir 10 sene kadar oluyor. Hala aktif ise demekki güvenirliğini ve devamlılığını koruyan bir site.
Oyunun temel amacı çalışmak savaşlara girmek ve kazandığınız paralarla şirket açmak ve o şirkette ürün üreterek diğer kullanıcalara satarak ufak da olsa gelir elde etmek. Diğer oyuncular bizden niye ürün alsın ki diye sorcak olursanız da oyunun temel amacı enerjini bol tutup ona göre işler yapmaktır ve bu enerji sürekli değişken bir olay ve enerjinin fazla olması demek gelirinin fazla olması anlamına geliyor. Bu açtığımız şirkettin de ürettiği aslında oyuncuların enerji kazanmasını sağlıcak ürünleri üretmektedir. Yani el mahkum insanlar o ürünleri alıyor. Örnek vermek gerekirse gazete viski ve süt, Bu ürünler enerji sağlıyor ve sizin para kazanmanızdaki önemli bir rolü üstleniyor. Ayrıca Tecrübe puanlarımız da kazanma da önemli bir role sahip. Bunu ise gündelik çalışarak tecrübeyi arttırabiliyorsunuz. Dediğim gibi hiç para vermeden öyle facebooka girer gibi buna girmiş ve aylık 3-5 dolar kazanmıştım.
Bu sefer karşıma çıktığında ise tam anlamıyla başlama kararını aldım ve yatarım da yapmayı düşünüyorum tam olarak sistemi çözdükten sonra. Fakat bu süreçte sürekli siteye giriş yaparak günlük çalışmamı tamamlayıp tek kişilik kavgalara girerek gelirimi elde edeceğim ondan sonra 100-400 lira kadar bir girişle yoluma devam edeceğim.
Sorularınız var ise bilidğim ve araştırdğım kadarıyla size yardımcı olabilirim.
Bir başka gelir kaynağı ise tabikide referanslar. Referansların kazandığı paranın ufak bir bölümü size yatmaktadır.
Destek olmak ve başlamak isterseniz
refli link www.marketglory.com/strategygame/ogzhnpyde
refsiz link http://www.marketglory.com/
Refli üye linkinde sorun yok da refsiz de başına %20 koyuyor google a marketglory de yazabilirsiniz
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst