Gündem değiştirmekten kastınız nedir. Türkiye de lideriz. Neden gündem değiştirelim? Roberto alınamadı diye gündem değiştirmekte ne demek? Chelsea geçen sene Shevchenko yu alamamıştı. Her kulüp her istediğini alamıyor. Kaldıki daha iyi transferler yaptığımızı düşünüyorum.Burak yapınca Reflex. Anelka yapınca şerefsizlik oluyor. Hiç değilse Anelka kabul etmişti. Burak gibi çıkıp elime çarptı aslında el yok demedi..
Burada yazdığı gibi Burak en azından bir açıklama yaptı, ama ben anelka zamanında öyle bir haber okumamıştım. Zaten onunla bu pozisyon bir tutulamaz arada baya bir fark var. Burağın golunu izlediğinden bile emin değilim.
trextra' Alıntı:Beşiktaş a ne zaman laf atılmıştır? Fenerbahçe yönetimi sadece cevap verir. Biz istesek 2 saatte gelir gibi saçma cümlelerle meydanı boş bulup sallayanlara.
Ortada fenerbahçeye sorulan bir soru mu vardır ki başkanlarınız hemen cevap vermektedir, zaten o gereksiz cevaplarınıza güzel bir yanıtta Süleyman Eren tarafından verildi.
Ortada ittifak olmadını maçlara giden her Allahın kulu bilir, Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan başka dostu yoktur, olmayacaktır. En azından Beşiktaş taraftarı açısından bu böyledir, aksini ben görmedim.trextra' Alıntı:Ayrıca yine görüyorumki Beşiktaş ın lehine yapılan bir hatada yine Galatasaraylılar onları koruyor. Sonrada ittifak nerde dayanışma nerde diyorsunuz. Evet ittifak yok haklısınız ama ortak bir noktanız var. Fenerbahçe düşmanlığı..