İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Elektrikli bisikleti olan var mı?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
Arkadaşlar, son yılların modası olan elektrikli bisikletlerin yağmurlu havalarda binilmesi, bisikletin beyin denilen yerine zarar veriyormuş ve tamiri için bisiklet parasının çeyreği kadar ücreti oluyormuş. Var mı bu işlerle ilgilenen, almayı düşünüyorumda...

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Arkadaşlar, son yılların modası olan elektrikli bisikletlerin yağmurlu havalarda binilmesi, bisikletin beyin denilen yerine zarar veriyormuş ve tamiri için bisiklet parasının çeyreği kadar ücreti oluyormuş. Var mı bu işlerle ilgilenen, almayı düşünüyorumda...

abi bende yokta komşunun oğlunda var,sana tavsiye etmem.küçük çocuk işi gibi geldi bana.yok ulaşım için kullanacaksan olabilirde gezmek için ben sevmedim

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Bu motor gibi bişimi yoksa böle tırın tırın giden bişimi.Kısa yol içinse iki pedal ceviriverin yaa daha sağlıklı değilmi...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
almayı çok istiyorum ya, iş yerim ile evimin arası 15 dakika normalde, ama otobüslerde çürümek istiyemiyorum:sinir:

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
yağmurda beyni bozuluyor. Tamiri 1 ay sürüyor. 1000 liraya bisiklet alırsan 300 liradan aşağı vermezsin.

5 liralık şarz ile 100 KM gidiyormuş ( bir tek bundan emin değilim)
antalyadaysan ideal başka ildeysen alma :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
antalyadayım evet, burda moda oldu gitti meret, bakkala bile bu icatla giden var yahu, ben işe gitsem ne olacak, 5 dakkaya indiririm mesafeyi, üff manyak olcak ha, aldığım ilk günün akşamında fotosunu koyup hava atacam tüm iyinete:şekil:

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
motor takılan bisiklet aynı tüysüz koyuna benziyor, hoşuma kaçmıyor öyle olması, gidip adam akıllı elektrikli motor alacam:eek:ha:

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
sakın karşıma çıkma ümüt, ezerim:kızdım:

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
50 saat şarjdan sonra kimse tutamaz motorumu:D bitmeyen şarj alırım ben ona

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
"manyaksın olm sen" dediler mi hiç sana?
arkadaş anlattı bana beyni yanıyormuş, çok para harcatabilir dedi, ondan kıvranıyom şuan :D
alamazsam bisiklet alırım bende, nitro taktırırım ona:D

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
"manyaksın olm sen" dediler mi hiç sana?
arkadaş anlattı bana beyni yanıyormuş, çok para harcatabilir dedi, ondan kıvranıyom şuan :D
alamazsam bisiklet alırım bende, nitro taktırırım ona:D

bende antalyadayım alanların tek şikayeti beyni yanması. şarzı bitse pedal çeviriyorlar :) ama 1000 1500 e alınan bütün bisikletlerin beyni yanıyormuş.

Geçen gün bir yerde gördüm ama sanırım çallı daki kipa daydı 1000 lira yazıyordu üzerinde.

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
bende antalyadayım alanların tek şikayeti beyni yanması. şarzı bitse pedal çeviriyorlar :) ama 1000 1500 e alınan bütün bisikletlerin beyni yanıyormuş.

Geçen gün bir yerde gördüm ama sanırım çallı daki kipa daydı 1000 lira yazıyordu üzerinde.

özcan abi sizin ufaklığın bisikleti felan yok mu hayrınıza şafak abiye verseniz,şöyle bmx felan :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
ben kipada çalışıyorum :D bu motorların R serisi iyi diyordu montaj yapmaya gelen teknik adamlar, 100 lük olanı var ondan almayı düşünüyorumda vazgeçicek gibiyim, ümit bana bmx al :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.