İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

elmas gunes in yazdığı iletişim formu hakkında

M

maiL

Misafir
merhaba.
elmas gunes in yazdığı iletişim formunu kullanıyordum. daha önceleri çalışıyordu. fakat artık birşeyler oldu ve iletişim formundan yazılanlar mailime gelmiyor. gelicek olan maili gmailime istiyorum. acaba sorun gmail denmi kaynaklanıyor? durup dururken formunda bozulacak hali yok. anlayamadım.
yardımcı olacak varsa sevinirim.

kullandığım dosyayı ekte bulabilirsiniz.

desoLate

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Az önce indirip denedim, çalıştı. Kodlarda hiç bir problem gözükmüyor. Server'da bir problem olabilir mail gönderme ile alakalı.

M

maiL

Misafir
cevap için teşekkürler. sorun benim makinadaymış. spam oluyor diye fonksiyonları iptal etmiş. smtp fonksiyonunu kullanan form mail kullanmam gerekiyor. şimdi smtp ye uyarlı form mail arıyorum :)

M

maiL

Misafir
evet google da buldum fakat ekli dosyaları indiremiyorum. üye oldum onaylanmayı bekliyorum.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
konu vesilesiyle protesto ediyorum elmas güneşi gelsin foruma yazsın ben sağım sağlamım merak edenler etmesin sağlığım iyi işlerim yolunda herşeyim gayet iyi desin o ploop mudur nedir o da öyle yapsın işte o kadar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.