Ben sadece hakkını arayan, ufo gören masum köylüyüm..senolcan' Alıntı:bu tartışma bitmeyecek sanırım...
elmasgunes' Alıntı:Bu konuda bana haksızlık yapılıyor, konunun silinmesini forum yöneticilerinden talep ediyorum.
avukat masrafi fazla tutmasinruen' Alıntı:sana 15 cent para yolladım paypal. bozdun mu?
hala gelmedi havalesi.Avukatımı arıyorum
yaz pm den yaz paypal adresini sana değil 15 cent tam tamına 1 katını 30 cent gönderecem ve avukatıda aramaktan vazgeçsana 15 cent para yolladım paypal. bozdun mu?
hala gelmedi havalesi.Avukatımı arıyorum
Google ın gözünü seveyim herşey var cidden.kenan56' Alıntı:yaz pm den yaz paypal adresini sana değil 15 cent tam tamına 1 katını 30 cent gönderecem ve avukatıda aramaktan vazgeç
Bu arada Trexta bidaha ufolar sizin köyden geçerse fotoraflarını çek bana yolla site açıp yayınlayacam fotoraf başınada ücret verecem ödeme paypalla olacak
CyberTurk' Alıntı:susayım karışmayayım diyorum ama olmuyor insanlar kandırılmaya ve oyun oynanmaya devam ediyor.
Öncelikle bu elmasgunes nickli şahıs geçen gece beni paypal bozdurmak bahanesiyle MSN listesine eklemiş bende kabul ettim. Havadan sudan konuştuktan sonra bana 2$ olduğu ve bozdurmak istediğini söyledi. Yalnız parayı almak için bir banka hesabı olmadığını ve 18 yaşından küçük olduğu içinde hesap açtıramadığını iletti. Bende isim bayan ismine benzediği için kabul ettim ve etilerde starbuck cafenin önüne randevu verdim. Saat 6 gibi göbekli 1.75 boyunda bir genç geldi ve kendisini elmasgunes olarak tanıttı. Tabiki parayı vermedim ve direk WHT de arama yaptım çıkan sonuçlara sizde şaşıracaksınız
http://www.webhostingtalk.com/search.php
artık bu knouda yazmak istemiyorum! bende dolandırıldım mağdurum ama artık forumlara güvenim kalmadı bundan sonra mecidiyeköydeki mütevazi tezgahımda elden paypal bozduracağım trextra gelip bendne rahat rahat bozdurabilirsin
lovemove' Alıntı:)) geç kaldık.. sahne toparlanmış oyuncular yavaş yavaş sahneden çıkıyor. 2-3 seyirci salonda kalmış oyun hakkında tartışıyolar. senaryo güzel oyuncular güzell.. Bu filme bi isim bulmak lazım...
Ben hemen üreteyim.
TREXTRANIN 2 $ LIK İNTİKAMI
ilk aklıma gelen tabi daha yüzlercesi üretilebilir.. hayal gücünüzü kullanın bakalım..