İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ElmasGunes Protesto ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu konuda bana haksızlık yapılıyor, konunun silinmesini forum yöneticilerinden talep ediyorum.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
elmasgunes' Alıntı:
Bu konuda bana haksızlık yapılıyor, konunun silinmesini forum yöneticilerinden talep ediyorum.

sana 15 cent para yolladım paypal. bozdun mu?
hala gelmedi havalesi.Avukatımı arıyorum

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sana 15 cent para yolladım paypal. bozdun mu?
hala gelmedi havalesi.Avukatımı arıyorum
yaz pm den yaz paypal adresini sana :D değil 15 cent tam tamına 1 katını 30 cent gönderecem ve avukatıda aramaktan vazgeç

Bu arada Trexta bidaha ufolar sizin köyden geçerse fotoraflarını çek bana yolla site açıp yayınlayacam fotoraf başınada ücret verecem ödeme paypalla olacak :D

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kenan56' Alıntı:
yaz pm den yaz paypal adresini sana değil 15 cent tam tamına 1 katını 30 cent gönderecem ve avukatıda aramaktan vazgeç

Bu arada Trexta bidaha ufolar sizin köyden geçerse fotoraflarını çek bana yolla site açıp yayınlayacam fotoraf başınada ücret verecem ödeme paypalla olacak :D
Google ın gözünü seveyim herşey var cidden.

unsal1.jpg

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yanlız resme kopmaktan cevap yazamıyorum :D
kenan56 hesabımda 30 cent görmesem elmas güneşle sende gidersin ona göre .

BrUnO

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
CyberTurk' Alıntı:
susayım karışmayayım diyorum ama olmuyor insanlar kandırılmaya ve oyun oynanmaya devam ediyor.

Öncelikle bu elmasgunes nickli şahıs geçen gece beni paypal bozdurmak bahanesiyle MSN listesine eklemiş bende kabul ettim. Havadan sudan konuştuktan sonra bana 2$ olduğu ve bozdurmak istediğini söyledi. Yalnız parayı almak için bir banka hesabı olmadığını ve 18 yaşından küçük olduğu içinde hesap açtıramadığını iletti. Bende isim bayan ismine benzediği için kabul ettim ve etilerde starbuck cafenin önüne randevu verdim. Saat 6 gibi göbekli 1.75 boyunda bir genç geldi ve kendisini elmasgunes olarak tanıttı. Tabiki parayı vermedim ve direk WHT de arama yaptım çıkan sonuçlara sizde şaşıracaksınız

http://www.webhostingtalk.com/search.php

artık bu knouda yazmak istemiyorum! bende dolandırıldım mağdurum ama artık forumlara güvenim kalmadı bundan sonra mecidiyeköydeki mütevazi tezgahımda elden paypal bozduracağım trextra gelip bendne rahat rahat bozdurabilirsin

Bozuyor ben şahidim, ordan da bozdurduğu paypalın komisyonuyla mephisto da çay ısmarlıyo :D

onurcakmak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Türkiye' de bu işi yapan bayandamı varmış :p
(bu iş derken komisyonculuk - web vs.)
Gelişiyoruz AB bekle bizi

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya varya öldüm gülmekten...
ama ama trextra ya bu saatten sonra iplikçi nedim diyesim geldi...

CANİNİ ALİN PARACİKLARİNİ ALMAYİN :)

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:))) geç kaldık.. sahne toparlanmış oyuncular yavaş yavaş sahneden çıkıyor. 2-3 seyirci salonda kalmış oyun hakkında tartışıyolar. senaryo güzel oyuncular güzell.. Bu filme bi isim bulmak lazım...

Ben hemen üreteyim.
TREXTRANIN 2 $ LIK İNTİKAMI

ilk aklıma gelen tabi daha yüzlercesi üretilebilir.. hayal gücünüzü kullanın bakalım.. :D

Gookhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
lovemove' Alıntı:
:))) geç kaldık.. sahne toparlanmış oyuncular yavaş yavaş sahneden çıkıyor. 2-3 seyirci salonda kalmış oyun hakkında tartışıyolar. senaryo güzel oyuncular güzell.. Bu filme bi isim bulmak lazım...

Ben hemen üreteyim.
TREXTRANIN 2 $ LIK İNTİKAMI

ilk aklıma gelen tabi daha yüzlercesi üretilebilir.. hayal gücünüzü kullanın bakalım.. :D

Ufo Gören Masum Köylü - 2$
Kurtlar vadisi ırak gibi bişe oldu

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi ben google ile ilgili bişiy arıyorum mesela googlede içinde forum kelimesi geçen domainleri arama şansımız varmı?? indexli olanları? veya kayıt edilmişlerde olur...

bunun yanı sıra öyle bişiy ararken bu konuyu nerden buldum bende bilmiyorum ama yeri gelmişken
Sn.Elmasgunes elimde 30 cent stormpay var bozmak mümkünmü???

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tam aradıgım şey diğil ama sanırım bundan başka çıkış yoluda yok ben sadece domainde geçsin istiyorum.. yani subdomainler veya /forumlar diğil... neyse buda bi fikir verdi yinede sağol

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
verdiğim komut adres çubuğunda geçen kelimeler içindi. test.html test.com test/ gibi her türlü şekliyle gösterir.

Senin istediğin şey bildiğim kadarıyla google da mevcut değil. Diğer arama motorlarında durum nasıl bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.