Elon Musk, Tesla Modellerinden S Plaid+’ın İptal Edildiğini Açıkladı

dogankisisel

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
20 Temmuz 2019
Mesajlar
11
Reaction score
0
Konum
istanbul
Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter hesabından Plaid+’ın iptal edildiğini Plaid’in çok iyi olduğunu ve bir üst modele ihtiyaç olmadığını belirtti.

Elon Musk açıklama yaptı
Electrec şirketi konuyla ilgili Elon Musk’a ulaşmış ve bunun nedenini biraz daha kapsamlı açıklamasını istemiş ,bu isteğe karşılık olarak Elon Musk açıklamasında “400 mil (640 km) menzile sahip olduğunuzda daha fazla menzilin önemli olmadığını görüyoruz. Zira bu ve üzeri menzildeki seyahatlerde sürücü mutlaka tuvalet, kahve, dinlenme vb. için molaya ihtiyaç duyacaktır.” açıklamasını yapmış.

tesla-model-s-.jpg

Tesla iç görünüm

Bu düşünceye göre Tesla CEO’sunun Plaid versiyon yeterli bulunmasının ardından , Plaid+ iptal edildi. Model S Plaid teslimatları ise bu hafta başlayacak. İki versiyon arasındaki en önemli fark 200 km civarındaki menzil farkı olduğunu aktaralım.

tesla-model.jpg

Tesla dış görünüm


Kaynak : VUUPNET
 

melih278

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
23 Eylül 2014
Mesajlar
12
Reaction score
0
Adam kendi eliyle kendi borsalarına takla attırıyor. çok ilginç biri.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst