Öncelikle hepinize iyi günler.
makale yazarı adlı üyeye günde 2 makale siparişinde bulundum. Her gün teknoloji ile ilgili 2 makale yazacaktı. Güvenilirliğini ve kalitesini görmek üzere ilk 20 yazısında 1 lira yerine 50 kuruş teklif ettim. Kendisi de kabul etti. Sonraki gün sitemde 2 makale onaylanmaya hazırdı. 1 tanesini onayladım. 2. si 120 kelimelik bir incelemeydi. İncelemenin bu kadar olmayacağını bir ürün veya aleti incelemek için çok daha fazla yere ihtiyaç olduğunu söyledim. Kendisinin cevabı şu oldu:
- Yarı fiyatına ancak bu kadar olur
İşine emek vermeyen kişiyi bünyemde barındırmayacağımı söyledim. Parasını istedi bu yazılara para veremeyeceğimi söyledim. Yazılarının kaldırılmasını istedi. Ben de uygun olduğumda kaldıracağımı söyledim. 1 gün sonra baktım ki tüm iyinette benim hakkımda kötü yazılar yazmış. Bir önceki gün makale yazarı adlı arkadaşımızın bana attığı mesaj budur:
makale yazarı' Alıntı:
hocam bakın size son uyarım madem yazıları beğenmiyorsun kaldırın yoksa sizi cümle aleme rezil ederim bakın bu son uyarım ya hem siz ne yüzsüz çıktınız ya o zaman paramı ödeyin hesabı kapatalım
Ayrıca işin garip yanı arkadaş yazılarımı kaldırmazsanız sizin olsun diye mesaj attı bana. Sonuçta bana söyledi bunu. Demek oluyor ki yazıları kaldırıp kaldırmamak benim insafıma kalmış. Mesaj:
makale yazarı' Alıntı:
o yazıları kaldırırsanız sevinirim, kaldırmazsanız alın sizin olsun hem bir de insanları tahdit etmeyin size hiç yakışmıyor iyi ki yollarımız ayrılmış, hem forumda beni herkese kötü reklam ederek mi korkutacağınızı sanıyorsunuz yanılıyorsunuz, iyi günler
Yine de kimsenin hakkını yemek istemedim. Sonuçta ücreti de vermemiştim. Yazıları kaldırdım ama arkadaş hala hakkımda kötü konular açıyor. En kısa zamanda gerekenin yapılmasını arz ederim.
Saygılarımla