İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şikayetim Var Emir360 Adlı Üyeden Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhan saglam

Yazılımcı
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Aranızda yapılan bir sözleşme var mı ? Yada ödenen veya ödenmeyen bir ücret ? Aranızda geçen konuşmalardan dolayı üyeyi banlamamızı mı istiyorsunuz ? Bu oldukça ağır bir karar olacaktır. Fakat eğer varsa konuşma kayıtlarınızı ekleyin konuya. Orta yol bulmaya çalışalım. Fakat şu durumda ben, uzaklaştırılmayı gerektirecek bir sebep göremiyorum.

a.IŞIK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en son, projeyi öğrendi yazmışsınız. sanıyorum asıl şikayetiniz bunun yüzünden??
ben ortada ciddi bir anlaşma göremedim, para alışı - para verişi.. tek sorun: projenizi öğrenmesi!

Emir360

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

Gökhan Bey ile bazı konularda anlaşmıştık.

İsterseniz anlaşma detaylarını buraya dökebilirim;

Gökhan bey projesini bana detaylı bir şekilde döktü, doğrudur.

Benden 20 Bin TL gibi bir yatırım ortaklığı istedi ve projenin belli bir yüzdesini teklif etti (sanıyorum ki %20 veya %30 gibi bir rakamıydı)

Ben ilk teklifimde projesini mantıklı bulmuştum ve yazılım geliştiricisi olduğum için kendisine yazılım konusunda bile kolaylıkta bulunabileceğimi söylemiştim.

Ancak benim kendi sürecim gerçekci olmak gerekirse çok farklı işledi (eksi yönden) ve kendisine "söz üzerinde anlaştığımız" projesine maddi ve manevi destekte bulunamadım.

Şuanda da farklı projeler ile uğraşmaktayım ve Eskişehirden İstanbul Beylikdüzüne taşındım.

Kendisinin mevcut projesi ile ilgili herhangi bir çalışmam söz konusu değildir.

Kendisi ile de hukuksal boyutta herhangi bir sözleşme, hak veya tazminat gibi bir anlaşmamız yoktur.

Telefon Numaram da aktiftir 0479 ile biten telefon numaramdır.

Kendisi beni bu numara üzerinden son 3 haftadan beri aramamıştır.

Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.