C
CinayeT
Misafir
Arkadaşlar kafamda bir proje var alt yapısı emlak scriptlerindeki gibi olucak yanlız emlak sitesi olmıycak tabi.Emlak sistemini örnek verdim çünkü devamlı güncellenicek bir sistem olucak.Şimdi bu işi yapmak için bir arkadaşa danıştığımda bana 3 milyar gibi bir fiyat çekdi ve sistemi flashla oluşturucağanı söyledi.
Burdaki tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim birinci soru sizce böyle bir iş için bu fiyat uygunmu ikincisi ise sistem flash mı olmalı yoksa php kodlamaylamı yapılmalı gerçi flashda kullansa sonuçda bir web dili kullanıcak ama site devamlı güncelleneceği için flash sistemin sitenin yavaş açılmasına neden olucağı kaygısnı taşıyorum.Bu işi iyi bilen üstadlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır...
Saygılar.
Burdaki tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim birinci soru sizce böyle bir iş için bu fiyat uygunmu ikincisi ise sistem flash mı olmalı yoksa php kodlamaylamı yapılmalı gerçi flashda kullansa sonuçda bir web dili kullanıcak ama site devamlı güncelleneceği için flash sistemin sitenin yavaş açılmasına neden olucağı kaygısnı taşıyorum.Bu işi iyi bilen üstadlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır...
Saygılar.