İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Empati Yeteneği

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herhangi bir yerde üst sıralara çıkmaktan bahsettim mi?Ben de ilk duyduğumda alakasız gibi gelmişti, ama bikaç deneme yaptım, sonuçlar ise olumluydu.

G

Gencadam

Misafir
Peki üst sıralara çıkmakta değilse neyde faydalı oldu whois bilgilerini farklı girmek?

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sandbox olayının mantıgı şu:
yeni açılan siteleri ilk etapta gözetim altına almak.Hergün açılan onbinlerce sitenin hangi birini indexleyecegiz hangi birine sistem kaynaklarımızı harcayacağız, indexlenecek çok daha önemli eski siteler varken sistemlerimizi bunlara niye harcayacağız ki, fikrinden yola çıkılarak düşünülmüş bir uygulama.
Yeni açılan sitelerin alacagı karşılıksız link miktarı çok önemli.Ne kadar çok link alırsa o kadar önemli bir sitedir bu sitede istikrar olacak ki millet, karşılıksız link veriyor, bu siteyi sandboxtan çıkaralım diyorlar yani gözetimden çıkartıyorlar.
sonrada düzenli olarak sitenizi ziyaret edip sayfalarınızı indexliyor.

bu sitenin whois bilgleri farklı bunu sandboxtan çıkartalım diye bişey olamaz yani.yanlış biliyorsun demek istedim :eek:

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ama denedim, ve işe yaradı.Neyse, belki başka nedendendir.Bi de yoktur, sen google algoritmalarını bilyorsan uğraştırma bizi, yaz buraya da, faydalansın herkes dimi..;)

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google algoritmasını bill gates amca ve ekibi çözmedi biz nasıl çözelim.
benim bildiklerim kendime yetecek kadar.
zaten msn de soru soranlarada diyorum ben artık google u anlamaya çalışmayı bıraktım.
o kadar özenip bezendigim bir sayfam vardı listeye bile almadı, hiç özenmedigim b.ktan bir sayfamı 34.000.0000 sonucu olan popüler bir kelimede 6.yapıyor :rolleyes:

Google için yada adsense için site degil, ziyaretçiler için site yaparsanız, zaten google sitenize gerekli degeri eninde sonunda verir hiç kafanıza takmayın

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ehehe. Bence Google'ın bi kaç yüz milyon çalışanı var hergün bütün siteleri geziyolar bu adam biliyor diyenleri üst sıraya alıyorlar. Arada kaytaran oluyor galiba ters giden birşeyler varsa merak etmeyin düzelir :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5