İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En az 4 yaşında blog domaini alınacaktır

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Genel bir blog domaini almak istiyorum.İçinde illa blog kelimesi geçmesi gerekmiyor. Kişisel bir blog için yeterli bir ismi olsun kafi. Uzantısı .com, .net yada .org olabilir. En az 4 yıllık olmalı. ..... vs.. illegal bir ismi olmamalı. Yada daha önce illegal bir site kurulmuş olmamalı. Banı olmamalı.

Böyle bir domaininiz varsa lütfen benimle iletişime geçiniz.
Bu domain karşılığında sizlere,

2 adet keyword domain
1 adet sohbet domaini
2 adet anlamlı domain

verilecektir.Domainlerinin hepsinin en az 1 yıl süreleri mevcuttur. Domainin güzelliğine göre bir miktar parada verebilirim. Genel kişisel bir site açmayı düşündüğümden, böyle bir şey yapıyorum. Domainleri reg fiyatından bile hesaplasanız 75 TL yapıyor. Kaldıki domainlerin tamamı çok güzeldir. Tekliflerinizi bekliyorum.

Not : Domainlerin pr değeri mevcutsa, bu teklif değişir. 2 adet jenerik domain eklenebilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

S.Atik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teklif çok cazip. sitem kendi ismimde değilde normal bir isimde olsaydı kaçırmazdım :)

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
teklif çok cazip. sitem kendi ismimde değilde normal bir isimde olsaydı kaçırmazdım :)

Keşke:) Evet teklifim her iki taraf içinde iyi. Ama özellikle karşı taraf için çok daha iyi bu kesin. Ben kullanabileceğim bir domain arıyorum. İnşallah istediğim gibi bir domain bulurum.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Hala arama devam ediyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.