- Reaction score
- 308
Genel bir blog domaini almak istiyorum.İçinde illa blog kelimesi geçmesi gerekmiyor. Kişisel bir blog için yeterli bir ismi olsun kafi. Uzantısı .com, .net yada .org olabilir. En az 4 yıllık olmalı. ..... vs.. illegal bir ismi olmamalı. Yada daha önce illegal bir site kurulmuş olmamalı. Banı olmamalı.
Böyle bir domaininiz varsa lütfen benimle iletişime geçiniz.
Bu domain karşılığında sizlere,
2 adet keyword domain
1 adet sohbet domaini
2 adet anlamlı domain
verilecektir.Domainlerinin hepsinin en az 1 yıl süreleri mevcuttur. Domainin güzelliğine göre bir miktar parada verebilirim. Genel kişisel bir site açmayı düşündüğümden, böyle bir şey yapıyorum. Domainleri reg fiyatından bile hesaplasanız 75 TL yapıyor. Kaldıki domainlerin tamamı çok güzeldir. Tekliflerinizi bekliyorum.
Not : Domainlerin pr değeri mevcutsa, bu teklif değişir. 2 adet jenerik domain eklenebilir.
Böyle bir domaininiz varsa lütfen benimle iletişime geçiniz.
Bu domain karşılığında sizlere,
2 adet keyword domain
1 adet sohbet domaini
2 adet anlamlı domain
verilecektir.Domainlerinin hepsinin en az 1 yıl süreleri mevcuttur. Domainin güzelliğine göre bir miktar parada verebilirim. Genel kişisel bir site açmayı düşündüğümden, böyle bir şey yapıyorum. Domainleri reg fiyatından bile hesaplasanız 75 TL yapıyor. Kaldıki domainlerin tamamı çok güzeldir. Tekliflerinizi bekliyorum.
Not : Domainlerin pr değeri mevcutsa, bu teklif değişir. 2 adet jenerik domain eklenebilir.
Moderatör tarafında düzenlendi: