İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

En az Tıklama ile en Çok Kazandıran PTC Siteleri (instant PTC, Detaylı Anlatım)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Neobux Sıfır Yatırım ile Para Kazanma Stratejisi
*Eklenme Tarihi 29 Ocak 2011*

Merhaba,
Bildiğiniz gibi PTC (Tıkla Kazan) siteleri arasında en kaliteli sitelerden biri Neobux sitesidir. Ve tabi aynı şirketin sahip olduğu Neobux benzeri birde Onbux sitesi var. Bu iki site sanal dünyada PTC sitelerinin kaleleri olarak ün salmışlardır.

Bu yazımızda Neobux sitesinden sıfır yatırım ile para kazanma stratejilerini maddeler halinde anlatacağız. Bu rehberde faydalı olduğunu düşündüğümüz bazı hile ve ipuclarını ve sıfır yatırım stratejisini sizlerle paylaşacağız.

Adım 1: Siteye kayıt olun ve bir hesap oluşturun. Kayıt Olmak İçin Tıklayın.

Adım 2: Hergün sitedeki reklamlara tıklayın. (Minimum 4 reklam hakkımız var günlük.)

Adım 3: Hesabınızda 2-3 $ kadar bir para biriktirin.

Adım 4: Başlangıç olarak 3 adet ref üye kiralayın.

Adım 5: Kiralık refleriniz bir ay süre boyunca sizde kalacaktır. Bu süre sonunda mutlaka kiralık reflerinizin (rent ref) sürelerini 1 ay daha uzatın. Yoksa süresi uzatılmayan refler sizden çıkarken 0.02$ hesabınızdan kesilir.

Adım 6: Tıklama sayısı az olan kiralık reflerinizi, yani avg değeri 2'nin altında olan reflerinizi reycle yaparak değiştirin. Ayrıca 1 haftaya yakın süre hiç tıklama yapmayan ref üyelerinizi de değiştirin. Onun haricinde çok fazla reycle yapmayın, çünkü reycle (ref değişimi) yapmakda ücretli! 0.07-0.08$ arası bir bedel ile ref değiştiriyoruz. İşin püf noktası günlük düzenli olarak 3-4 tıklama yapan üyeler bulmak ve onların 1 aylık süreleri dolduğunda süresini uzatmak, elden kaçırmamak ;)

Adım 7: Eğer alabiliyorsaınz yeni ref kiralayın. Standart üyeler için tekrar ref kiralayabilmek için 7 gün bekleme süresi vardır.

Adım 8: Paranızı paypal yada alertapay hesabınıza sakın istemeyin! Paranızı sürekli yeni ref üye kiralamak için ve onları elinizde tutmak için harcayın.

Adım 9: Kiralık ref üye sayınız 500 olduğu zaman artık daha fazla ref kiralamayın. Sadece elinizdekilerin sürelerini uzatın, avg değeri 2'den daha az olanları ve uzun zamandır tıklama yapmayanlrı değiştirin sadece.

Adım 10: Hesabınızda 100$ para biriktirin ve bu parayla Golden üye olun. Golden üye olma ücreti şuanda 90$'dır.

Standar üyeler için avg ortalaması 2 veya daha fazla olması karlıdır. Golden üyeler için ise 1 veya daha üzeri avg tutturmanız yeterlidir. (Golden üyeler herbir ref üye için 0.01$ kazanırken, standart üyeler ise 0.005 kazanmaktadır tık başına. 500 ref üye kiraladıktan sonra golden üye olmanın avntajı ise, standart üyeyken daha kolya ref kiralayabilirsiniz, golden üyeler ise belirli gün ve saatlerde ref üye kiralayabilirler.

1250 ref üyeye ulaştıktan sonra daha fazla ref almadan, sadece elinizdeki refleri tutarak ve yeteri kadar tıklama yapmıyanları değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Bu aşamadan sonra hesabınızdaki parayı paypal veya alertapay'a çekmek ve gönlünüzce harcamak kalıyor size :)

1250 ref uyenizin gunde ortalama 2.5 tıklama yaptıgını varsayarsak;

1250*2.5*0.01$ = 31.25 $ günlük kazanç,

937.5$ ise aylık kazanç sağlayabilirsiniz.

Neobux Sitesine Üye Olmak İçin Tıklayınız

Ayrıca bu strateji onbux sitesi içinde geçerlidir. O siteyede üye olup aynı oranda kazanabilirsiniz. Zaten iki ptc siteside aynı firmanın siteleridir.

Onbux Sitesine Üye Olmak İçin Tıklayınız

PTC sitelerini 'instant ptc' ve 'auroa' scripte sahip olanlar olarak iki sınıfa ayırabiliriz. Instant ptc siteleri tiklama basina 0.01$ gibi yüksek sayılan rakamlar öderler. Bu sitelerin kötü yanı ise günlük tıklayabileceğimiz reklam sayısının sınırlı olmasıdır. Ama 2 aylık bir periyotta günde sadece 10-15dk gibi az bir zaman ayırarak 20$ para kazanabilirsiniz.

Şuan içlerinde en çok kazandıran ID-Bux sitesidir. Tık başına verdiği rakam ve sizi günde 4 tıklama gibi sınırlar ile sınırlamaması kazancın daha fazla olmasını sağlamaktadır. İçlerinden en çok güvendiklerimiz ise Neobux, Onbux ve siteleridir.

En az tıklama ile en çok kazandıran ptc siteleri listesi:

NeoBux

Onbux

Neobux ve Onbux dünyadaki en iyi 2 ptc sitesidir. Sitelerden nasıl kazanılacağını bilmeyenler konuya mesaj atarsa ayrıntılı bir sunum hazırlayabilirim. Direk referans sayınız ne kadar fazla ise o kadar çok kazanabilirsiniz. Listede ikiden daha fazla site vardı ama atlascash, cashium, yougetpaidbux gibi siteler ödeme yapmayı bıraktılar artık. Onbux ve Neobux ise PTC Dünyasının Kaleleridir, bu başlık altından sürekli güncel ödeme kanıtları sunacağım.

Örnek kazanç Onbux sitesi için:

Günde 4 reklama tıklamanızla : 0.04$

80 Ref üyeniz günde 4 tıklama yaparsa: 0.005*80 = 4$

Günlük Kazanç: 4.04$

Aylık Kazanç: 121.2 $

Sitelerden kazandığınız paralar ile üyeliğinizi yükseltebilir, veya ref kiralayarak daha çok kazanabilirsiniz.

Upload yapıp, linkleri nette paylaşarakda kazanç sağlıyabilirsiniz. Bu en çok kazanç sağlayabileceğiniz yöntem türüdür. PTC den çok daha karlıdır tek yapmanız gereken çok fazla forumda üyelik almak ve linklerinizi olabildiğince fazla paylaşmak. Forumlara üye olma kısmı biraz sıkıcı olsada geliriniz her geçen gün arttıkça emeklerinizin karşılığını aldığınızı kendi gözlerinizle de göreceksiniz. Video, müzik, yada ek paket, oyun vs.. ne paylaşacağınız size kalmış. En hızlı ve vaktinde ödeme yapan site olarak hotfile sitesini tavsiye etmekteyiz.

Hotflie Kayıt Linki

Eğer miktar önemli değil ben bir an önce paramı alıyım derseniz size tavsiye edebileceğimiz en iyi iki site Paidtoclick.in ve PTC00 siteleridir. Paidtoclick.in sitesinden sadece 1 gün içerisinde 0.02$ ödeme limitine ulaşabilir ve aynı gün içersinde parayı paypal hesabınıza aktarabilirsiniz. PTC00 sitesinden ise günde 0.01$ kazanabilir ve 5 gün içersinde minimum ödeme alt limiti olan 0.05$ rakamına ulaşıp parayı hesabınıza çekebilirsiniz.

Amacı para kazanmak değil kendi sitesinin reklamını yapmak isteyenler için ise PTC00, PTC50, Clicksius ve easyhits4u sitelerini tavsiye ederiz. Bu sitelerden click exchange bölümüne girip sörf yaparak kredi kazanabilir. Daha sonra manage ads kısmından kendi click exchange reklamınızı oluşturabilirsiniz(Kendi sitenizin başlık ve URL bilgilerini girerek). Daha sonra kazandığınız kredileri bu sayfalara paylaştırarak sizin sitelerinizinde click exchange bölümünde yer almasını ve diğer ziyaretçiler tarafından gezilerek, sitenizin hitinin artmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede google gibi arama motorları sitenizin yoğun ilgi gördüğünü düşünür ve googlede üst sıralara çıkabilirsiniz. Ayrıca ref bulmak içinde bu sitelere ilan verebilirsiniz. Manage ads kısmında URL bölümüne kendi ref linkinizi yazarsınız, belki birinin ilgisini çeker ve siteye üye olur ve sizde bedavadan ref kazanmış olursunuz.
Bu siteler arasından en çok tavsiye edebileceğim easyhits4u
sitesidir. Neden derseniz hedef ülke olarak Türkiye'yi seçebilir ve artık hangi ülkeden ihtiyacınız varsa o ülke lokasyonlu hit alabilirsiniz.

En iyi Paid to Sign Up, yani üye ol kazan sistemi hangi sitede derseniz kesinlikle Clicksia sitesini tavsiye ederiz. Admini hergün online, kendisine yazdığımız ticketlere oldukça ılımlı ve hızlı mesajlar vererek güvenimizi kazandı. En hızlı para kazanabileceğiniz PTSU sitesi kesinlikle Clicksia'dır. Diğer siteler gibi ödeme alamayınca yapcak bişey yok demiyorsunuz, resim çekip admine yollayınca para anında hesabınıza geçiyor.

Not: Bütün linkler refli linktir. Ref olmak size birşey kaybettirmez. Zaten ref olmama şansınızda yok eğer refsiz linkten kayıt olursanız 'rent ref' yani 'kiralık ref' olur bir yabancıya satılırsınız. PTC sitelerinde genelde en üstte rent ref yazar, yani sitede kaç tane satılık ref olduğunun gösterir.

Güzel bir anlatım yaptığımı düşünüyorum, yanlışımız, eksiğimiz varsa affola. Birşeyler eklemek isteyenler olursa onlarada minnettar kalırım. Bilgi paylaştıkça çoğalır ;)

Güncel ödeme kanıtları için blog sitemi ziyaret edebilirsiniz:

KAYNAK

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Blog sitemizde clicksia sitesine ait ödeme kanıtımız yoktu. İlk ödemeyi 1$ olarak bugün aldık. En iyi PTSU sitesi olduğu konusunda iddialıyım hala, paid to sign up la kazanmak isteyenlere tavsiye ederim bu siteyi ;)

scamptcblogcucom.jpg

Not: Kendi mail adresime gelen ödeme kanıtıdır ;)

Dikkatinizi Çekebilecek Yazılarım:

PTSU Nedir?

PTS ile Nasıl Kazanılır?

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Arkadaşlar, Cashium sitesinin paypal hesapları dondurulmuş. Nedenini henüz öğrenemedik ama sorunun kısa vaadede çözüleceğinin garantisi yok.

Admini çok iyi bir insan, bizzat tanıdığım. Paypalla yaşanan anlaşmazlık sonrasında sitenin faaliyetlerini hemen durdurdu. Diğer siteler ödeme yapmadığı halde reklamlara tıklamaya devam ettiriyor üyelerine ve haksız kazanç sağlıyorlar.

16.10.2010

nochi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
PTC işi çok zahmetli ve çok az para getiren bir iştir ona harcayacağınız zamanı Clickbank'tan satış yapmayı öğrenmeye harcarsanız bir kaç ay içinde ayda 1000 dolar kazanırsınız ...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Neobux sitesinden bugüne ait yeni ödeme alınmıştır, bulabileceğiniz en güncel ödeme kanıtıdır ;)

Tarih: 19 Kasım 2010

Siteye kayıt olurken birekim2010 kullanıcı adıyla kayıt olmustum. Arada 1-2 gün giremedim ve bugün yani yaklaşık 50 gün sonra 2$ ödememi almışım. Yarında onbux sitesinden ödeme talebinde bulunacağım. Listemdeki sitelere üye olursanız ayda 5$ min. geliriniz olacaktır, günde sadece 1-2 dk vakit ayırarak. Kolay para ;)

5844.jpg

20 kasım 2010 Onbux sitesinden ödeme kanıtımız, bulabilceğiniz en güncel ödeme kanıtı çünkü bu mesajı yazmamdan 1-2dk önce aldım :)

1519.jpg

Not: listedeki sitelere üye olanlara, kazandırdıkları paranın yarısı aynı gün içerisinde paypal yoluyla gönderilecektir. Yani hem siteden hemde benden kazanacaksınız. Örneğin bugün siteye girip 4 reklama tıklarsanız 0.04 siteden + 0.01 benden kazanırsınız ve 0.01$(bana kazandırdığınız 0.02$ ın yarısı) ödemeyi hergün paypal adresinize gönderirim ;)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Arkadaşlar,

27 Kasım 2010 tarihli 2 güncel ödeme kanıtı sunuyorum, nette bulabileceğiniz en güncel ödeme kanıtlarıdır ve kendime aittir! PTC00 ve paidtoclick.co sitesine ait kanıtlardır. Ayrıca dün cashints sitesinden 0.6$ ödeme talebinde bulundum, oda hesabıma aktarılınca buraya direk göndereceğim ;)

k33mrr.jpg

1zgx5aq.jpg

Edit:

28 Kasım 2010 Pazar, Bugün alınmış en güncel ödeme kanıtıdır. Cashints sitesine güvenebilirsiniz ;)

w07521.jpg

Edit: You Get paid bux ve idbux sitelerinden max refsayısına ulaştım, bu sitelerden isteyen varsa kendi ref linkini versin ilk mesaja yazıyım arkadaşlar ;)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
4 Aralık 2010, internette bulabileceğiniz en güncel ödeme kanıtı, Clicksia sitesinden. Herzamanki gibi sağdan soldan bulunmuş değil, kendi aldığım ödeme kanıtıdır ;)

122krqv.jpg

Edit:

Merhaba, epeydir foruma giremedim. Buyrun 19.12.2010 tarihli, nette bulabilceğiniz en yeni ödeme kanıtlarından biri, herzamanki gibi kendi kazandığım ödemenin dekontu. Benim tavsiye ettiklerim ptc dünyasının en çok kazandıran siteleridir.

Bir ayda 3$ kazanışım neobux dan, kazandığımı ref kiralamak için kullanmasam 2-3 gündede kazanırdım bu parayı ;)

6208.jpg

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Merhaba arkadaşlar, onbux sitesinden en son aldığım ödeme kanıtıdır. 26 Aralık 2010 tarihli, nette bulabileceğiniz en güncel ödeme kanıtıdır. Kendime ait olduğunun ispatı için mail adresi kısmını silmiyorum isteyen bakabilir ;)

scamptconbux.jpg

Merhaba arkadaşlar,

Kazandıklarımla ref kiraladığım için pek güncel ödeme kanıtı sunamıyorum, buyrun buda paidtoclick.in sitesinden nette bulabileceğiniz en güncel ödeme kanıtıdır. Forumun bu bölümünün sürekli güncellenen nadir konularından bir olmaya devam ediyoruz ;)

Düzenleme 3:

Hotfile sitesinden aldığımız haftalık ödememiz, sizde hotfile ile dosya paylaşımı yaparak ve bu paylaşımların indirilmesini sağlıyarak kazanç elde edebilirsiniz.

Hotfile Kayıt

10 Ocak 2011 Tarihli Ödeme Kanıtı:

Düzenleme 4:

Clicksia Sitesinden Aldığımız bir ödeme kanıtı daha, yine nette bulabileceğiniz en güncel ödeme kanıtı 11 Ocak 2011 tarihli. Ve Herzamanki gibi kendimize ait olan ödeme kanıtıdır, sağdan soldan bulunma değil ! ;)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Merhaba,

Arkadaşlar ingilizce sitelerden çevirdiğim bilgiler ve kendi tecrübelerimden de birşeyler katarak, 10 adımda Neobux'tan sıfır yatırımla kazanma stratejisini anlattım. Tamamen özgün yazıdır ve kendi blogum haricinde sadece burada paylaşıyorum. Lütfen alıntı yapacak arkadaşlar 'daniel1336 arkadaştan alıntıdır' yazarsanız çok sevinirim, emeğe saygı lütfen.

Forum kirliliği olmaması için yeni konu açmak yerine ilk mesajıma ekliyorum.

Not: Bu bilgileri verdiğim için belkide bana -rep verenler olabilir. Malesef kimse bilgilerini paylaşmıyor, sadece ben kazanıyim diyor. Umarım bu konuda anlattıklarım işinize yarar, bilgi paylaştıkça çoğalır!

Saygılarımla,
Daniel1336

Neobux Sıfır Yatırım ile Para Kazanma Stratejisi
*Eklenme Tarihi 29 Ocak 2011*

Merhaba,
Bildiğiniz gibi PTC (Tıkla Kazan) siteleri arasında en kaliteli sitelerden biri Neobux sitesidir. Ve tabi aynı şirketin sahip olduğu Neobux benzeri birde Onbux sitesi var. Bu iki site sanal dünyada PTC sitelerinin kaleleri olarak ün salmışlardır.

Bu yazımızda Neobux sitesinden sıfır yatırım ile para kazanma stratejilerini maddeler halinde anlatacağız. Bu rehberde faydalı olduğunu düşündüğümüz bazı hile ve ipuclarını ve sıfır yatırım stratejisini sizlerle paylaşacağız.

Adım 1: Siteye kayıt olun ve bir hesap oluşturun. Kayıt Olmak İçin Tıklayın.

Adım 2: Hergün sitedeki reklamlara tıklayın. (Minimum 4 reklam hakkımız var günlük.

Adım 3: Hesabınızda 2-3 $ kadar bir para biriktirin.

Adım 4: Başlangıç olarak 3 adet ref üye kiralayın.

Adım 5: Kiralık refleriniz bir ay süre boyunca sizde kalacaktır. Bu süre sonunda mutlaka kiralık reflerinizin (rent ref) sürelerini 1 ay daha uzatın. Yoksa süresi uzatılmayan refler sizden çıkarken 0.02$ hesabınızdan kesilir.

Adım 6: Tıklama sayısı az olan kiralık reflerinizi, yani avg değeri 2'nin altında olan reflerinizi reycle yaparak değiştirin. Ayrıca 1 haftaya yakın süre hiç tıklama yapmayan ref üyelerinizi de değiştirin. Onun haricinde çok fazla reycle yapmayın, çünkü reycle (ref değişimi) yapmakda ücretli! 0.07-0.08$ arası bir bedel ile ref değiştiriyoruz. İşin püf noktası günlük düzenli olarak 3-4 tıklama yapan üyeler bulmak ve onların 1 aylık süreleri dolduğunda süresini uzatmak, elden kaçırmamak ;)

Adım 7: Eğer alabiliyorsaınz yeni ref kiralayın. Standart üyeler için tekrar ref kiralayabilmek için 7 gün bekleme süresi vardır.

Adım 8: Paranızı paypal yada alertapay hesabınıza sakın istemeyin! Paranızı sürekli yeni ref üye kiralamak için ve onları elinizde tutmak için harcayın.

Adım 9: Kiralık ref üye sayınız 500 olduğu zaman artık daha fazla ref kiralamayın. Sadece elinizdekilerin sürelerini uzatın, avg değeri 2'den daha az olanları ve uzun zamandır tıklama yapmayanlrı değiştirin sadece.

Adım 10: Hesabınızda 100$ para biriktirin ve bu parayla Golden üye olun. Golden üye olma ücreti şuanda 90$'dır.

Standar üyeler için avg ortalaması 2 veya daha fazla olması karlıdır. Golden üyeler için ise 1 veya daha üzeri avg tutturmanız yeterlidir. (Golden üyeler herbir ref üye için 0.01$ kazanırken, standart üyeler ise 0.005 kazanmaktadır tık başına. 500 ref üye kiraladıktan sonra golden üye olmanın avntajı ise, standart üyeyken daha kolya ref kiralayabilirsiniz, golden üyeler ise belirli gün ve saatlerde ref üye kiralayabilirler.

1250 ref üyeye ulaştıktan sonra daha fazla ref almadan, sadece elinizdeki refleri tutarak ve yeteri kadar tıklama yapmıyanları değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Bu aşamadan sonra hesabınızdaki parayı paypal veya alertapay'a çekmek ve gönlünüzce harcamak kalıyor size :)

1250 ref uyenizin gunde ortalama 2.5 tıklama yaptıgını varsayarsak;

1250*2.5*0.01$ = 31.25 $ günlük kazanç,

937.5$ ise aylık kazanç sağlayabilirsiniz.

Neobux Sitesine Üye Olmak İçin Tıklayınız

Ayrıca bu strateji onbux sitesi içinde geçerlidir. O siteyede üye olup aynı oranda kazanabilirsiniz. Zaten iki ptc siteside aynı firmanın siteleridir.

Onbux Sitesine Üye Olmak İçin Tıklayınız

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Merhaba arkadaşlar, konumu epeydir güncelleyemedim. Nedeni ise sitelerden ödeme talep etmeyip kazandığım paralarla ref üye kiralamamdı. Bu bölümde malesef güncel konu pek bulunmuyor, yeni bir ödeme kanıtıyla 21.Şubat.2011 tarihli nette bulabilceğiniz en sıcak ödeme kanıtını sizlere sunuyorum. Sağdan soldan bulunma değil bizzat kendimizin aldığı ödeme kanıtıdır. Hesap adı neobux sıfır yatırım stratejisine başladığımız birekim2010 tarihini göstermektedir ;)

Uploaded with ImageShack.us

Not: Ayrıca clicksia, ptc00 ve paidtoclick.in sitelerindende ödeme talebinde bulunduk güncel ödeme kanıtı sunabilmek için. O paralarda hesabımıza geçtiği zaman, bu mesajı editleyerek sizlere güncel kanıtları sunacağız

Arkadaşlar ödeme kanıtlarını görmek için imageshack sitesine üye olmak gerekiyor artık, o yüzen bundan sonra başka bir siteye uploadluyacağız en güncel ödeme kanıtlarını.

2w53o14.jpg

2191121.jpg

27y04lf.jpg

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Ptc işi ile uğraşmayı bıraktım aslında arkadaşlar, fakat 5 Temmuz'dan beri ilk kez girdim bugün sitelere ve Clicksia'da 1.98$ birikmiş, cashnhits de 1.20$ birikmiş, havadan para işte, ekiyorum hemen paypala, ödeme kanıtınıda sunacağım burda (para 7 gün içinde hesaba geçecek :) )

isyet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tercihe saygı...

PTC işi çok zahmetli ve çok az para getiren bir iştir ona harcayacağınız zamanı Clickbank'tan satış yapmayı öğrenmeye harcarsanız bir kaç ay içinde ayda 1000 dolar kazanırsınız ...

Yine de boş sistemlerle uğraşacağına ciddi PTC lerden birkaç lira alır.:hmmm:
Hem dikkat, tavsiye eden arkadaşın 2 bine yakın mesajı var.. Boş adam değil yani.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5