İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

EN ÇOK PARA KAZANDIRAN YÖNTEMLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hardware

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar size iki site önerecegim ikiside gayet saglam bu sitelerden kazanç sagladım

1)AWSurveys ` kazandıran bir site sizde deneyip kazanç saglayabilirsiniz...

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cf...=ersanhardware

2)cashfiesta

Elinizin altında olan bir toolbar sayesinde bilgisayarda gezinirken kazanç saglayabilirsiniz,yapmanız gereken aşagıda vermiş oldugum linkden siteye girip üye olduktan sonra sitede bulunan download toolbar`a tıklayıp programı indirmek ve kurulum gerçekleştirip ,sol üstte bulunan ihtiyar delikanlıyı devamlı yürütmek. 10 dk. bir bu ihtiyar durmakta üzerine gelip tıklarsanız yürümeye devam eder

http://www.cashfiesta.com/php/join.p...=ersanhardware

hadi hayırlı kazançlar

unutmayın hayatta bazı şeyler başarabilmek için atılmak ve ısrarcı olmak gerekir..

texas38

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ikiside fake site bunların. denedim ikisinide. bence yayınlayan arkadaşa önerim bununla vakit kaybetme

hardware

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Linkler

Arkadaşlar vermiş oldugum linkler CHİP dergisi 07/2010 ek kitabında Çağatay Berker'in sunmuş oldugu bilgilerdir.Yani vermiş oldugum linkler kazanç kapısının başlangıcı sayılacak sitelerdir.Bu işe ilgi duyanlar her gün bu sitelere girip 30 dk yada 1 saat ayırırsa karşılıklarını alırlar.

X

Xman

Misafir
İlgilenenler ilk mesajınızdan gerekli bilgileri alabilirler, tartışma çıkmaması için konunun kilitli kalması uygun olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5